Home Uncategorized Ισραήλ – Κύπρος, 21:45 (ΡΙΚ 2)

Ισραήλ – Κύπρος, 21:45 (ΡΙΚ 2)

diethneis-tel-aviv (7)


Τον προτελευταίο της αγώνα στο δεύτερο προκριματικό όμιλο του EURO 2016 δίνει απόψε η Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Αντιμετωπίζει στις 21:45 στο Teddy Stadium στην Ιερουσαλήμ την Εθνική Ισραήλ σε ένα αγώνα το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσε αν η Εθνική μας μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση στον όμιλο στον αγώνα της τελευταία αγωνιστικής την ερχόμενη Τρίτη με τη Βοσνία στο ΓΣΠ.

Η Κύπρος έχει 9 βαθμούς σε οκτώ αγώνες και χρειάζεται έξι βαθμούς με Ισραήλ και Βοσνία για να έχει πιθανότητες να τερματίσει τρίτη και να αγωνιστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στα μπαράζ για την τελική φάση του EURO 2016.

Απόψε, μέσα στην έδρα του Ισραήλ, οι διεθνείς μας θα επιχειρήσουν την ποδοσφαιρική υπέρβαση η οποία θα δώσει χαρακτήρα τελικού για τα μπαράζ στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τη Βοσνία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ χωρίς προβλήματα και ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει 23 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για να επιλέξει την εντεκάδα.

Πρόκειται για τους Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κωνσταντίνο Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Χάρη Κυριάκου, Τζέισον Δημητρίου, Μάριο Αντωνιάδη, Ηλία Χαραλάμπους, Αγγελή Αγγελή, Γιώργο Μερκή, Κωνσταντίνο Λαϊφη, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωστάκη Αρτυματά, Γιώργο Οικονομίδη,Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνο Μακρίδη, Γρηγόρη Κάστανο, Γιώργο Εφραίμ, , Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, Στάθη Αλωνεύτη, Ανδρέα Μακρή, Νέστωρ Μυτίδη και Γιώργο Κολοκούδια.

Ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD.

Διαιτητής ορίστηκε ο Πορτογάλος Manuel De Sousa.
Βοηθοί του θα είναι οι Bertino Miranda και Ricardo Santos, τέταρτος διαιτητής ο Paulo Soares και επιπρόσθετοι διαιτητές οι Carlos Xistra και João Capela, όλοι από την Πορτογαλία.

CFA