Home Βαθμολογία | Κυπριακό Πρωτάθλημα 2023-2024 Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (4η αγωνιστική)

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (4η αγωνιστική)

Έξι παιχνίδια έγιναν μέσα στο Σαββατοκυρίακο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, ενώ το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με τον Εθνικό Άχνας αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών ως μια πρώτη αντίδραση για την βομβιστική επίθεση στο όχημα της μητέρας του διαιτητή, Μενέλαου Αντωνίου.


Η 4η στροφή του πρωταθλήματος CYTA άνοιξε το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει του Οθέλλου Αθηαίνου με 3-2, η ΑΕΖ νίκησε εκτός έδρας την Δόξα με 1-3, ενώ η ΑΕΛ και η ΟΜΟΝΟΙΑ συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα και πήραν από ένα βαθμό.

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε την Κυριακή με άλλα τρία παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο ήταν ντέρμπι. Η Ανόρθωση και η Καρμιώτισσα άνοιξαν την αυλαία της δεύτερης μέρας με τον Βαρωσιώτικο σύλλογο να πανηγυρίζει το τρίποντο νικώντας 1-3. Ο Άρης και η Πάφος έμειναν στο 1-1, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε ανάμεσα στον Αποέλ και τον Απόλλωνα.

Να σημειώσουμε ότι με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής εκκρεμούν δύο παιχνίδια αυτό της Πάφου με τον Αποέλ και το Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός. Το Πάφος – Αποέλ ορίστηκε να γίνει στις 27/9.

Δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής.