Home Βαθμολογία | Κυπριακό Πρωτάθλημα 2023-2024 Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (18η αγωνιστική)

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (18η αγωνιστική)

Με τις δύο αναμετρήσεις που έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας (8/1) μεταξύ της ΑΕΚ και της ΑΕΖ και της Δόξας με την Πάφο FC ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΖ, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς μετά την “έκπληξη” με τον Άρη, έκανε άλλη μια έκπληξη επικρατώντας και της Πάφου με 1-0.

Η ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής λοιπόν βρήκε τον Αποέλ να παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 42βαθμούς ανοίγοντας μάλιστα την “ψαλίδα” της διαφοράς από τις ομάδες που τον ακολουθούν.

Μόνη στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ανόρθωση με 37βαθμούς και την ακολουθούν στην 3η, 4η και 5η θέση, ο Άρης, η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Πάφος FC με τρεις ομάδες να έχουν από 35βαθμούς, ενώ στην 6η θέση βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία κατάφερε να μειώσει τις αποστάσεις.

Στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας δεν είχαμε κάποιες διαφοροποιήσεις. Ο Απόλλωνας συνεχίζει να βρίσκεται στην 7η θέση με 29βαθμούς, τον ακολουθεί η Νέα Σαλαμίνα με 28βαθμούς. Απ’ εκεί και πέρα η ΑΕΛ παρέμεινε στην 9η θέση με 19βαθμούς. Ο Εθνικός είναι στην 10η θέση με 14βαθμούς και ο Οθέλλος στην 11η με 13βαθμούς.

Η τελευταία τριάδα έμεινε επίσης αναλοίωτη. Η ΑΕΖ παρέμεινε στην 12η θέση με 12βαθμούς, η Καρμιώτισσα στην 13η με 11βαθμούς και η Δόξα που άρχισε τις τελευταιές αγωνιστές να μαζεύει βαθμούς, δικαιωματικά άρχισε να ελπίζει για κάτι καλύτερο αφού βλέπει τις αποστάσεις από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτή να μειώνονται.

Η βαθμολογία