Home Βαθμολογία | Κυπριακό Πρωτάθλημα 2023-2024 Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (21η αγωνιστική)

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (21η αγωνιστική)

Έγιναν το προηγούμενο τριήμερο τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής και τα αποτελέσματα αυτών έδωσαν νέο ενδιαφέρον τόσο στα ψηλά, όσο και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.


Σε αυτή την στροφή κερδισμένες ομάδες ήταν αυτές του Αποέλ, της Πάφος FC και της ΑΕΚ, όσον αφορά την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο Αποέλ άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα που τον χωρίζει από τις ομάδες που τον ακολουθούν, ο Άρης ανέβηκε στην δεύτερη θέση, ενώ η ΑΕΚ και η Πάφος FC έκαναν βαθμολογικό άλμα. Η Ανόρθωση από δεύτερη έπεσε στην 5η θέση και η ΟΜΟΝΟΙΑ έπεσε στην 6η θέση.

Όσον αφορά το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ο Απόλλωνας έχασε την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο από τις αποστάσεις από την πρώτη εξάδα αφού έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΖ. Η Νέα Σαλαμίνα παρέμεινε στην 8η θέση. Στην 9η θέση είναι η ΑΕΛ με 20βαθμούς έχοντας φυσικά παιχνίδι να δώσει με τον Οθέλλο. Στην 10η θέση παρέμεινε ο Εθνικός Άχνας και στην 11η η ΑΕΖ.

Στην τελευταία τριάδα βρίσκονται η Καρμιώτισσα στην 12η θέση με 14βαθμούς, ο Οθέλλος στην 13η θέση με 13βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο και η Δόξα στην τελευταία θέση η οποία άρχισε να μειώνει τις αποστάσεις από τις ομάδες που θα παλέψουν για να κρατηθούν στην 1η κατηγορία.

Η βαθμολογία: