Home TOP NEWS Ντάρμπισαϊαρ: “Κρατάμε μόνο τους βαθμούς και προχωράμε”

Ντάρμπισαϊαρ: “Κρατάμε μόνο τους βαθμούς και προχωράμε”

Game1-omonoia-ermis-Derbyshire (76)


Σκόραρε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ αλλά λόγω της εμφάνισης φάνηκε πως δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε. Ο Άγγλος φορ τόνισε πως είναι πάντα καλό να κερδίζεις αλλά από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τους τρεις βαθμούς και να προχωρήσουμε. Εξέφρασε δεν την πεποίθηση πως όσο περνάει ο χρόνος θα μαθαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του Omonoianews.com:

“Είναι πάντα καλό να κερδίζεις, κρατάμε μόνο τους βαθμούς και προχωράμε. Κτίζουμε μια καινούρια ομάδα, πήραμε τους βαθμούς αν και δεν παίξαμε πολύ καλά και νιώθουμε σαν να μην κερδίσαμε.

Χρειάζεται χρόνος να κτιστεί η ομάδα, δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη. Πήραμε 9-10 νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο να “κολλήσουμε” και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε. Το δουλεύουμε μέρα παρά μέρα με τον προπονητή και οι παίκτες προσπαθούν να αφομοιώσουν αυτά που ζητάει ο προπονητής. Είδατε κομμάτι της ποιότητας μας απόψε, είδατε και κακές στιγμές μας, ακριβώς γιατί ακόμα κτίζουμε.

Προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Πρώτα από όλα να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει και αν σκοράρω κιόλας ακόμα καλύτερα. Πρώτος στόχος όμως είναι να κερδίζουμε”

Game1-omonoia-ermis (84)