Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αιμοδοσία Fan Club Λακατάμιας

Αιμοδοσία Fan Club Λακατάμιας


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Πλέον η αιμοδοσία για το Fan Club 9 Λακατάμιας, έχει γίνει θεσμός. Όπως τα τελευταία δύο χρόνια έτσι και φέτος την Τρίτη (23/10/2012) στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η 3η αιμοδοσία, στο σύνδεσμο φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λακατάμια.  

Για ακόμη μία φορά, η επιτροπή Αιμοδοσίας του συνδέσμου φιλάθλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΛ Λακατάμιας, σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας- Διαφώτισης Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι Αιμοδότες ξεχωρίζετε! Για την Ανθρωπιά σας, την Κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε το «παρών» σας σε κάθε Γιορτή Ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία! Γεμάτοι όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο! Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι, δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ !!!

Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας! Είσαστε αιμοδότες και ξεχωρίζετε! Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή την γιορτή προσφοράς. Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αείμνηστων Χριστόφορου Ανδρέα και Πέτρου Πηχίδη.

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν, καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΚΑΙ ΑΕΛ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ