Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκες που διατηρούν το τριφύλλι ψηλά

Νίκες που διατηρούν το τριφύλλι ψηλά


Σπουδαίες νίκες πέτυχαν Παίδες και Νέοι την εβδομάδα που πέρασε. Απολογισμός όλων των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα τρίποντα που πέτυχαν οι ομάδες U14, U16 και U21 διατηρούν το τριφύλλι στα ψηλά, αφού αμφότερες οι τρεις ομάδες μας κυνηγούν με αξιώσεις τον τίτλο στην ηλικία τους. Ισόπαλο το αιώνιο ντέρμπι κάτω των 18 ετών, με τους “πράσινους” να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή.

Τεσσάρα στην επανάληψη!
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην Εθνικό Άχνας για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βρήκε δίχτυα, όμως στην επανάληψη έριξε “4άρα”. Η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 4-0, με χατ-τρικ του Όμηρου Μάρκου και γκολ του Αντρέα Ιωάννου.

Παθιασμένη νίκη στο ντέρμπι κορυφής!
Με ένα καταπληκτικό πλάνο, η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 βγήκε νικήτρια από το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα μας κέρδισε 4-0 την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της βαθμολογίας, δείχνοντας πως έχει δυνατότητες να φτάσει πολύ ψηλά. Το σκορ άνοιξε ο Λοΐζος Λοΐζου, που σημείωσε και το 2-0, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Γιώργος Ποντικού, που με δύο προσωπικά τέρματα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στην 3η θέση, στο -5 από την κορυφή, βρίσκονται οι “πράσινοι” και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο. Δείτε τα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Λευκή ισοπαλία!
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας μας και του Εθνικού που έγινε στο βοηθητικό δίπλα από το “Δασάκι”, στο πλαίσιο της 19ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο Πρωτάθλημα U14.

Έριξε “6άρα” και είναι στο -3 από την κορυφή!
Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στο Πρωτάθλημα U16 με νίκη ΟΜΟΝΟΙΑ, κερδίζοντας εκτός έδρας με 6-0 τον Εθνικό Άχνας. Μπορεί να μην βρίσκονται στην κορυφή οι “πράσινοι”, όμως το -3 δεν είναι μεγάλο εμπόδιο και ο στόχος για κατάκτηση του τίτλου παραμένει, χωρίς να αλλάζουν οι πιθανότητες. Για να φτάσει στην “6άρα” η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραραν από μια φορά οι Χρίστος Καλογερίδης, Κωνσταντίνος Μενοίκου και Κυριάκος Σωτηρίου, ενώ πάλι χατ-τρικ σημείωσε ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

Ισόπαλο το αιώνιο ντέρμπι!
Προηγήθηκε στο αιώνιο ντέρμπι του Πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως το Αποέλ ισοφάρισε και το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1. Ο Βαγγέλης Νικολάου, εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας, ήταν ο σκόρερ της ομάδας μας στην αναμέτρηση για την 14 και πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου. Μετά το αποτέλεσμα αυτό χάθηκε η ευκαιρία για μείωση της διαφοράς από την κορυφή, που παρέμεινε στους έντεκα βαθμούς.

“Διπλό” στη Λεμεσό για σταθερά στην κορυφή!
Με νίκη 2-1 πέρασε από τη Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ U21, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων. Οι “πράσινοι” κέρδισαν την ΑΕΛ και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Γιώργος Ιβανόφ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 82′ ο Δημοσθένης Χατζάρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Η αντίπαλος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο φινάλε για το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 4-0
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 4-0 (Φωτορεπορτάζ)
U15 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
U16 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 1-1
U21 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.