Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκη στο αιώνιο ντέρμπι, κορυφή και +10

Νίκη στο αιώνιο ντέρμπι, κορυφή και +10

 


Μια μεγάλη νίκη άφησε η εβδομάδα που πέρασε για την ΟΜΟΝΟΙΑ U21, που κέρδισε στο αιώνιο ντέρμπι των νέων και άνοιξε τη διαφορά από τους διώκτες της. Πλέον, ο 2ος Απόλλωνας είναι στο -4 και ακολουθεί το ντέρμπι σε μια εβδομάδα στη Λεμεσό, ενώ το Αποέλ έμεινε δέκα βαθμούς πίσω στη βαθμολογία. Νίκες πέτυχαν επίσης ακόμη τρεις ομάδες Παίδων της ακαδημίας, ενώ στον απολογισμό καταγράφηκαν ακόμη μια ήττα και μια ισοπαλία.

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι μικροί!
Μια μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα κάτω των 13 ετών, επικρατώντας της Δόξας, που βρίσκεται πιο πάνω στη βαθμολογία, με 3-2. Δύο γκολ σημείωσε ο Αντρέας Ιωάννου και ένα ο Κυριάκος Καρανικόλας.

Χαμένη για δύο λόγους!
Την εντός έδρας ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, μέσα στην έδρα της από την Δόξα με 3-1. Οι “πράσινοι” ήταν διπλά χαμένοι, αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις απώλειες της πρωτοπόρου της βαθμολογίας. Πλέον η διαφορά ανέβηκε στους έξι βαθμούς, κάτι που δεν τρομάζει όμως την ομάδα μας, που θα συνεχίσει να κυνηγάει τον τίτλο μέχρι τέλους! Οι αντίπαλοι προηγήθηκαν με δύο τέρματα στο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Γιώργος Ποντικού μείωσε στο σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και τελικά πήραν τους τρεις βαθμούς.

“Διπλό” στην Περιστερώνα!
Την εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Παίδες κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επί της Δόξας με 2-1. Ο Ανδρέας Ζαχαρίου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, η αντίπαλος ισοφάρισε, όμως Ρένος Πιτσιάκκος έβαλε ξανά μπροστά το “τριφύλλι” και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Εκτός έδρας “5άρα”!
Με “5άρα” εκτός έδρας συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε με 5-0 τη Δόξα. Δύο φορές βρήκε δίχτυα ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ενώ από μια φορά σκόραραν οι Βασίλης Χριστοδουλίδης, Μαρίνος Τζιωνής και Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ισόπαλη στην έδρα της!
Ισόπαλη κόντρα στον Άρη στην έδρα της εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U18. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο γκολ, με τους Βαγγέλη Νικολάου και Ιωάννη Κουλουτέρη να σκοράρουν για το “τριφύλλι”.

Πήρε ότι άξιζε και παρέμεινε στην κορυφή!
Ο δεύτερος γύρος στο Πρωτάθλημα Νέων ξεκίνησε νικηφόρα για την ομάδα μας, που διατηρήθηκε στην κορυφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 κέρδισε 1-0 το Αποέλ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Απόλλωνα Βασιλείου, ανοίγοντας τη διαφορά από τον “αιώνιο” στη βαθμολογία στους δέκα βαθμούς. Στο -4 ο Απόλλωνας, με τον οποίο αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική το “τριφύλλι”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα 3-2
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα 1-3
U15 Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U16 Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης 2-2
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 1-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.