Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οκτώβριο η έναρξη των Grassroots

Οκτώβριο η έναρξη των Grassroots

 


Τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν τα Πρωταθλήματα Grassroots όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ. Το ρεπορτάζ από τη σελίδα της ομοσπονδίας με πληροφορίες για τις διοργανώσεις στις μικρές ηλικίες:

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroos ΠΟΑ 2017-18. Μετά την περσινή απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση, η ΚΟΠ προετοιμάζεται για ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών από όλη την Κύπρο.

Η ημερομηνία έναρξης των Πρωταθλημάτων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Θα είναι είτε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου είτε η Κυριακή 29 Οκτωβρίου. Με εξαίρεση την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, όλοι οι αγώνες όλων των Πρωταθλήματος θα διεξάγονται ημέρα Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ημέρα για να δηλωθούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα είναι η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Όλες οι δηλώσεις πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος COMET της ΚΟΠ, διαδικασία που είχε γίνει και πέρσι. Η προκήρυξη των Παιδικών Πρωταθλημάτων 2017-2018 GRASSROOTS ΠΟΑ θα σταλεί στις ομάδες εντός της εβδομάδας. Για τις 15 νέες Ακαδημίες που έχουν εγγραφεί στα Πρωταθλήματα GRASSROTOS 2017-2018 θα διοργανωθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για το Σύστημα COMET για να τους εξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το σύστημα.