Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Καμία νίκη από τους Παίδες

Καμία νίκη από τους Παίδες

 


Ούτε μια νίκη δεν περιλαμβάνει ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας μας στην 29η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. Μάλιστα, μόνο μία δεν έχασε και πρόκειται για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που είναι πρωτοπόρος και αήττητη φέτος, έχοντας διαφορά έντεκα βαθμών από την αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία. Επίσης, εκτός ότι δεν υπήρξε “τρίποντο” από τους “πράσινους”, δεν σημείωσαν κανένα γκολ στα τέσσερα παιχνίδια του Σαββάτου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 δέχθηκε γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα στη Λεμεσό, χάνοντας έτσι από τον Απόλλωνα, που είναι στη 2η θέση, ένα “σκαλοπάτι” δηλαδή πιο πάνω από την ομάδα μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έφερε για τρίτη φορά ισοπαλία στη σεζόν και δεύτερη χωρίς τέρματα, δύο βδομάδες μετά την προηγούμενη. Πλέον πίσω της έχει τον Αποέλ, που πέρασε 2ος, ενώ η ΑΕΛ ηττήθηκε και έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, όπου η ομάδα μας οδηγεί την κούρσα με 81 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δέχθηκε βαριά ήττα εντός έδρας, με τον Απόλλωνα να σκοράρει δύο γκολ νωρίς και άλλα τέσσερα στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο. Η ομάδα μας δεν κάνει καλή χρονιά και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 είχε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα μας δέχθηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρηση και πλέον είναι στο -7 από την κορυφή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
U15 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 0-6
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 0-1