Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αποφασιστική σαν πρωταθλήτρια

Αποφασιστική σαν πρωταθλήτρια

img_0232


Η τελική διαφορά 4 τερμάτων, είναι μάλλον παραπλανητική αφού δείχνει άνετη επικράτηση. Δεν ήταν, μιας και η Ένωση στάθηκε πολύ καλά μέσα στην έδρα της και πάλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον αγώνα. Το γεγονός πως προηγήθηκε 3 φορές και μέχρι το 36 το σκορ ήταν στο 4-4 λέει πολλά.

Κάπου εκεί όμως μίλησε η ποιότητα, μίλησε η αποφασιστικότητα, μίλησε η καρδιά της πρωταθλήτριας. Στα τελευταία στάδια του αγώνα αν και εκτός έδρας, σε ένα γήπεδο πολύ διαφορετικό από το δικό της, η βασίλισσα επιβλήθηκε, έστρεψε όλες τις λεπτομέρειες με το μέρος της και πήρε δίκαια μια πολύ σπουδαία νίκη. Σπουδαία τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά ενόψει των πλέι οφ.

H OMONOIA μπαίνει στην επόμενη φάση με τον αέρα του +5. Είναι σημαντικό το προβάδισμα, αλλά δεν εξασφαλίζει οτιδήποτε και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας της ομάδας μας με τους υπόλοιπους. Η ομάδα του Μαρουδή δείχνει πάντως να παίρνει στροφές στο κατάλληλο σημείο και μπορούμε να αισιοδοξούμε, πως θα κόψει το νήμα πρώτη. Αρκεί να δουλέψει σκληρά.