Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αυτοκτόνησε και τώρα τρέχει: ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ-Ανόρθωση 4-4 (2-3 στα πέναλτι)

Αυτοκτόνησε και τώρα τρέχει: ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ-Ανόρθωση 4-4 (2-3 στα πέναλτι)

Δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ απέναντι στην Ανόρθωση και έτσι βρίσκεται πίσω στη σειρά των παιχνιδιών της ημιτελικής φάσης με 0-1, χάνοντας παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας. Το σκορ σταμάτησε στο 4-4 στην κανονική διάρκεια, που παρέμεινε και στην παράταση, και έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι.


Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε καλά στον αγώνα, έκλεισε τους χώρους προς την εστία της και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που βρήκε στην αρχή του παιχνιδιού, παίρνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων από το ξεκίνημα. Στη συνέχεια η Ανόρθωση ισοζύγισε αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε τον τρόπο και σκόραρε τρίτο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κυρία μπήκε δυνατά και μείωσε σε 3-2, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην πανικοβάλλεται και να σκοράρει 4ο γκολ. Η Ανόρθωση μείωσε εκ νέου σε 4-3 και συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Γκολ το οποίο πέτυχε στο 38′, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην αντιδρά και το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στην 10λεπτη παράταση δεν άλλαξε κάτι με τις δυο ομάδες να έχουν μοιρασμένες ευκαιρίες αλλά καμία από τις δυο να μην καταφέρνει να σκοράρει. Το ματς οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου η Ανόρθωση ήταν αλάνθαστη και επικράτησε με 2-3.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης: