Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Οι συντελεστές της επιτυχίας

Οι συντελεστές της επιτυχίας

 


Από την περασμένη Τρίτη η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ πανηγυρίζει τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Νέων U19 στο Φούτσαλ, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, όπου δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε κλείδωσε μαθηματικά την πρωτιά. Η ομάδα μας ήταν η καλύτερη και η πιο σταθερή στη σεζόν και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, που οι “πράσινοι” θα πάρουν στα χέρια τους τον επόμενο μήνα, σε ένα παιχνίδι που θα μετατραπεί σε φιέστα.

Από ποιους αποτελείται όμως αυτή η ομάδα; Το ρόστερ αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές και όλοι είχαν συμμετοχή κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, ενώ “αρχιτέκτονας” είναι ο  Τάσος Ιωάννου. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” δούλεψε σκληρά και με την καθοδήγηση του η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ έφτασε στην κατάκτησηη του τίτλου. Αναλυτικά οι συντελεστές της επιτυχίας: Ελισσαίος Σάββα, Ari Habeshian, Aνδρέας Κυρατζιής, Ηλίας Κυπρή, Νικόλας Χαναππάς, Σταμάτης Θωμά, Αλέξιος Αγγελής, Σάββας Πογιατζής, Παναγιώτης Γεωργίου, Χάρης Κουλλουπά, Γιώργος Παναγιώτου, Στέφανος Σάββα, Παναγιώτης Παττίχης, Μάμας Λοΐζου, Μιχάλης Γιωρκάτζης, Τάσος Μηλιδώνης, Τάχα Ελ Κεββέ.

Αρκετοί από τους πιο πάνω είχαν συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ της ομάδας κάτω των 17 ετών στην περσινή αγωνιστική περίοδο. «Στην αρχή της χρονιάς στόχος δεν ήταν το πρωτάθλημα, καθώς με το νέο σύστημα της ομοσπονδίας για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος αποφασίσαμε να κατέβουμε με την περσινή ομάδα των U17 και 2-3 πιο μεγάλα παιδιά. Με την πορεία μας στα πρώτα παιχνίδια και με τις νίκες στα ντέρμπι με Αποέλ και Ανόρθωση, φάνηκε πως είχαμε δυνατότητες και στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητής της ομάδας U19, Τάσου Ιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Για το υλικό που υπάρχει στην ομάδα ο προπονητής μας ανέφερε: «Υπάρχει καλό υλικό που μπορεί όχι μόνο να στελεχώσει στα επόμενα χρόνια την ανδρική ομάδα, αλλά και την εθνική». Για την συνέχεια της χρονιάς, ο Τάσος Ιωάννου τόνισε: «Η διατήρηση του αήττητου μας είναι επιπλέον κίνητρο, όμως παράλληλα μέσα από τα δύο παιχνίδια που έμειναν θέλουμε να προετοιμαστούμε για τον θεσμό του κυπέλλου. Θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε και το κύπελλο».