Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Εντυπωσιακή εκκίνηση στη χρονιά

Εντυπωσιακή εκκίνηση στη χρονιά

 


Εντυπωσιακή η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για την Ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ με τον πρώτο αγώνα κυπέλλου Κύπρου Ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθητε στην Ποταμιά.

Με αρκετούς νέους αθλητές σε αρκετές κατηγορίες για την ομάδα μας οπού ένιωσαν την μεγάλη αγκαλιά της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πρώτη φορά, όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιτύχουμε καλά αποτελέσματα τόσο σε ατομικό επίπεδο τόσο σε ομαδικό αγωνιζόμενοι σαν ομάδα κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην ποδηλασία.

Ο Μαρίνος Μεσαρίτης από την πρώτη του παρουσία με τα πράσινα χρώματα κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Mάστερς 2.

Ο Χριστόδουλος Νικηφόρου σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην κατηγορία Παίδων που έτρεξε για πρώτη φορά κατέκτησε την Δεύτερη θέση σε ένα εντυπωσιακό σπριντ από τους αθλητές με τον Κωνσταντίνο Παυλίδη να ακολουθά στην τρίτη θέση σε ένα τερματισμό που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών με διάφορα μόνο μερικών εκατοστών για τους τρεις πρώτους αθλητές.

Στης Κορασίδες η Δήμητρα Κουκουμά κατέκτησε την πρώτη θέση συνεχίζοντας στους πολύ ψηλούς ρυθμούς που μας συνήθισε την περσινή περίοδο.

Στην κατηγορία των Πανκορασίδων η Ελένη Κουκουμά στον πρώτο της αγώνα σε επίσημη κατηγορία κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στην κατηγορία CFA κάτω των 18 ο δωδεκάχρονος Παναγιώτης Νικηφόρου κατέκτησε την δεύτερη θέση παίρνοντας το βάπτισμα του σε αγώνες ποδηλασίας δρόμου.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Συνέχεια την ερχόμενη Κυριακή με την ανάβαση Κλήρου Φικάρδου που διοργανώνει η ομάδα μας . Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας να γνωρίσουν το άθλημα της ποδηλασίας και να χειροκροτήσουν όλους τους αθλητές στην αρχή της προσπάθειας τους από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκκίνησης του αγώνα.