Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ομάδα για μεγάλα πράγματα

Ομάδα για μεγάλα πράγματα

img_4929


Έκλεψε καρδιές χθες το βράδυ η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα, ψυχωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, μετά τη Νέα Σαλαμίνα κέρδισαν και την Ανόρθωση και έχουν βγάλει το δυσκολότερο δυνατό πρόγραμμα με 2 νίκες και 1 ήττα στα 5 σετ. Και έχουν ήδη αποδείξει πως η φετινή ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα.

Ψυχή και καρδιά, αυτή η ομάδα είχε πάντα, δεν τη φωνάζουν άλλωστε τυχαία ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς. Φέτος όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς έχει και αναβαθμισμένη ποιότητα στο ρόστερ. Οι 3 Βραζιλιάνοι Άλαν, Κρις και Ρεϊνάλντο δείχνουν εξαιρετικές επιλογές (χθες ο Άλαν ειδικά διέλυσε κάθε σύστημα του αντιπάλου), ενώ σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται και οι έτσι κι αλλιώς ποιοτικοί Κύπριοι. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ επιμένουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και καλά κάνουν, η αλήθεια είναι όμως πως αν συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, θα θέσουν ψηλά τον πήχη.

Αφού μας αναγκάζουν πάντως, θα είμαστε απαιτητικοί από αυτούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε και βάση της εικόνας του ματς θα έπρεπε να πάρει το παιχνίδι χθες χωρίς να χάσει πόντο, δηλαδή στα 3 ή τα 4 σετ. Θα μπορούσε επιτέλους να είχε κερδίσει στην πρεμιέρα την Αναγέννηση, που δεν ήταν καλύτερη της. Δεν είναι όμως αυτά τα σημαντικά. Το σημαντικό είναι η προοπτική, η αισιόδοξη προσέγγιση. Όλα τα άλλα, έχουμε χρόνο και ποιότητα να τα διορθώσουμε! Μπράβο ΟΜΟΝΟΙΑ!