Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μία πιο ισχυρή ομάδα που στοχεύει ακόμα πιο ψηλά

Μία πιο ισχυρή ομάδα που στοχεύει ακόμα πιο ψηλά

 


Στο Champions League αγωνίζεται ως γνωστό και φέτος η ομάδας μας και οι τελευταίες αλλαγές με την πρόσληψη του Γιάννη Καλμαζίδη, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη και στόχος πλέον είναι το επόμενο βήμα στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι κληρώθηκαν κόντρα στην Jedinstvo Bemax Μαυροβουνίου στο 2o γύρο του CEV Champions League. Το πρώτο παιχνίδι είναι ορισμένο στη Λευκωσία 18 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός 22. Εάν προχωρήσουν στην ομάδα μας στον 3ο γύρο θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Jastrzebski Wegiel Πολωνίας. Σε περίπτωση αποκλεισμού η ομάδα μας θα συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά θα αγωνιστεί στο Cev Cup.

«Τα Ευρωπαϊκά κύπελλα έχουν μια ιδιαιτερότητα. Μεγάλο κομμάτι είναι οι κληρώσεις και οι διασταυρώσεις. Γι΄ αυτό είναι δύσκολο να θέσεις στόχο συγκεκριμένο. Εμείς καθημερινά θα θέτουμε στόχους, τους οποίους θα επιχειρούμε να υλοποιήσουμε, για να δημιουργήσουμε πιο καλή ομάδα, η οποία θα στοχεύει σε νίκες, διακρίσεις και επιτυχίες. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, αυξάνουμε τις πιθανότητες να πάμε υψηλότερα», ήταν τα λόγια χθες του νέου τεχνικού της ομάδας μας ο οποίος παρουσιάστηκε στον κόσμο και μετέφερε πως στόχος είναι να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό, για το επόμενο βήμα.