Home ΑΡΧΕΙΟ EURO 2016 «Σκουάντρα Ατζούρα» για φίλημα, προκρίθηκε στους “8” με νίκη επί της Ισπανίας

«Σκουάντρα Ατζούρα» για φίλημα, προκρίθηκε στους “8” με νίκη επί της Ισπανίας

italy


Στα προημιτελικά του Euro 2016 πέρασε η Ιταλία, που κέρδισε με 2-0 την Ισπανία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» μπήκε δυνατά, είχε την κατοχή της μπάλας έφτιαξε προϋποθέσεις για γκολ, έχασε ευκαιρίες και τελικά άνοιξε το σκορ. Σκόρερ ο Κιελίνι στο 33ο λεπτό με κοντινή προβολή σε κενή εστία μετά από ασταθή απόκρουση του Ντε Χέα σε εκτέλεση φάουλ του Έντερ.

Στην επανάληψη οι Ισπανοί ανέβασαν την απόδοση τους, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, παρά τις, έστω λιγοστές, φάσεις που δημιούργησαν. italiaΤελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πελέ πετυχε και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Πλέον η κάτοχος του τροπαίου Ισπανία επιστρέφει σπίτι της, ενώ η Ιταλία θα αντιμετωπίσει στους “8” την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
Ιταλία: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Ρόσι (53′ Τιάγκο Μότα), Παρόλο, Τζακερίνι, Φλορέντσι (84′ Νταρμιάν), Ντε Σίλιο, Έντερ (82′ Ινσίνιε), Γκρατσιάνο Πελέ.
Ισπανία: Ντε Χέα, Χουάνφραν, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Ινιέστα, Νταβίντ Σίλβα, Νολίτο (46′ Αντούριθ) (81′ Πέδρο), Μοράτα (70′ Λούκας Βάθκεθ).

Τα στιγμιότυπα του ματς: