Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ιεραρχώντας τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε

Λίμπερο: Ιεραρχώντας τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε

Γράφει ο Λίμπερο
Συνεχίζω να πιστεύω πως τα σημαντικά προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι αγωνιστικά και πως η προσοχή όλων πρέπει να στραφεί στην ρίζα του προβλήματος μέχρι την οριστική επίλυση τους.


Οφείλουμε να βρούμε ως οπαδοί το φάρμακο στην διχόνοια και από την άλλη οι έχοντες την εξουσία στις αποφάσεις να υποχωρήσουν και να δουν το συμφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μόνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ίσως έτσι αντλήσουμε ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην ιστορία της μεγαλούργησε γιατί λειτουργούσε σαν μια γροθιά απέναντι στο κατεστημένο και απέναντι στους εχθρούς της. Ο πόλεμος που δέχτηκε αυτό το Σωματείο δεν περιγράφεται, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν εκεί δυνατή όταν κατακτούσε με την αξία της τα σκήπτρα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για να φτάσουμε στην σημερινή δύσκολη φάση της Ιστορία μας, χρειάστηκε να γίνουν πολλά λάθη τα οποία λέμε και γράφουμε συνεχώς. Αναγκαστικά τώρα, πρέπει να επιλύσουμε τα προβλήματα μας, να τιμωρήσουμε παραδειγματικά όσους εκμεταλλεύτηκαν το Σωματείο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πριν προχωρήσουμε αποφασιστικά στην επόμενη σελίδα.

Η επόμενη μέρα θέλει το Σωματείο δυνατό και ενωμένο. Συσπειρωμένο πάνω στις αρχές και τις αξίες του με υπηρέτες τους φίλους και οπαδούς του, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ισχύς του. Μέχρι που να γίνει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ, βασίλισσα.

laos

Το μήνυμα της ημέρας:
Ο κάθε γνήσιος φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ιεραρχώντας τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά το Σωματείο στην αναγέννηση του, θα βάλει ως προτεραιότητα την εγγραφή του ως μέλος. Κατεβάστε ΕΔΩ την αίτηση σας και δηλώστε παρών εκεί όπου κρίνεται η δυναμική και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ