Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Νικητής ο Μπρανέσκου στα πέναλτι απέναντι στο Φλορέσκου

Νικητής ο Μπρανέσκου στα πέναλτι απέναντι στο Φλορέσκου


Αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ρουμανίας βρέθηκαν δύο πρώην “πράσινοι” συμπατριώτες. Ο λόγος για τους Λαουρέντιου Μπρανέσκου και Γκεόργκε Φλορέσκου, αγωνιζόμενοι με τις FC Dinamo Bucuresti και FC Universitatea Cluj αντίστοιχα. Νικητής βγήκε ο πρώτος, που μάλιστα είχε μια απόκρουση πέναλτι στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, σε παράβαση που υπέπεσε ο ίδιος. Να σημειωθεί πως ο Τζέο Φλόρες είχε την τελευταία μεγάλη χαμένη ευκαιρία στην αναμέτρηση.

Το ματς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (3-1), μετά το ισόπαλο 1-1 σε 90λεπτο και παράταση. Από τα έντεκα βήματα κλήθηκε να εκτελέσει και ο Φλορέσκου, που έχοντας απέναντι του τον Μπρανέσκου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και ήταν ένας από τους μοιραίους της ομάδας του. Δείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα:

https://www.youtube.com/watch?v=T647bIVqJts

Όσον αφορά τις πορείες των δύο ομάδων στο Πρωτάθλημα, να σημειωθεί πως τις χωρίζουν δύο κατηγορίες. Η ομάδα του Μπρανέσκου από την πρωτεύουσα της χώρας βρίσκεται στα… μεγάλα σαλόνια και είναι στην 7η θέση μετά από 19 αγωνιστικές, ενώ όσον αφορά την Κλουζ του Τζέο Φλόρες, είναι στην κορυφή του 5ου ομίλου της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στη Ρουμανία και διεκδικεί άνοδο.

Πιο κάτω φάσεις από το ματς και δηλώσεις, μεταξύ αυτών του 23χρονου τερματοφύλακα:

https://youtu.be/JUfOTPUugFM

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση: