Home TOP NEWS “Βήμα” μόνο όταν έρθει σερί

“Βήμα” μόνο όταν έρθει σερί

“Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, δεν θα κάτσουμε να κλαίμε, σήμερα η ομάδα έκανε ένα μεγάλο βήμα. Φτιάξαμε 13-14 φάσεις, κυριαρχήσαμε όσον αφορά την κατοχή, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω πως με βάση αυτή την εμφάνιση μπορούμε να κτίσουμε μια καλή ομάδα, είδα πολύ σημαντική βελτίωση.”


Τα πιο πάνω αποτελούν κομμάτι των δηλώσεων του Τζον Κάρβερ. Το γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα η βελτίωση όσον αφορά την απόδοση τα τελευταία τρία παιχνίδια είναι εμφανής. Η βαθμολογική συγκομιδή όμως, δείχνει 4 από τους 9 διαθέσιμους βαθμούς. Πριν μιλήσουμε λοιπόν για γενικότερη βελτίωση ή για μεγάλο βήμα, επιβάλλεται να γίνουμε και αποτελεσματικοί, να παίρνουμε το ζητούμενο. Και στη φάση που είμαστε, επιβάλλεται σερί από νίκες γιατί αν κερδίσουν ΑΕΚ, Αποέλ και ΑΕΛ, θα είμαστε 9 βαθμούς από την πρώτη θέση, 7 από τη δεύτερη και 5 από την τρίτη.

Ο Δημήτρης Χριστοφή το έθεσε πολύ καλά στις δηλώσεις του. “Στόχος μας δεν είναι ούτε η 4η θέση ούτε η 6άδα”. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει ομάδα να διεκδηκεί τίτλους και όχι να πανηγυρίζει τη βελτίωση. Πριν χαρούμε λοιπόν την όποια βελτίωση στην απόδοση, θέλουμε να δούμε και την απόσταση από την κορυφή να μειώνεται σε βαθμό που να πιστεύουμε για το έξτρα βήμα, αυτό που αδυνατούμε να κάνουμε τα τελευταία χρόνια.