Home ΚΥΠΡΟΣ Η Αλκή κατέκτησε το Κύπελλο Γ’ κατηγορίας

Η Αλκή κατέκτησε το Κύπελλο Γ’ κατηγορίας

alki (1)


Η Αλκή Ορόκλινη είναι η Κυπελλούχος Coca – Cola 2015 – 2016 Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Στον τελικό που έγινε σήμερα στο Δασάκι της Άχνας, η Αλκή νίκησε με 2-1 την Ξυλοτύμπου και πανηγύρισε το τρόπαιο στον 8ο τελικό το θεσμού.

Ο τελικός ήταν συναρπαστικός και είχε δραματική εξέλιξη. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να κατακτήσουν το Κύπελλο, το οποίο τελικά πήγε στην Αλκή χάρις σε ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Έκτος Γκονζάλες στο 74ο λεπτό με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Η Αλκή είχε ανοίξει στο σκορ στο 3ο λεπτό με αυτογκόλ του Παναγιώτη Νικολάου για να ισοφαρίσει η Ξυλοτύμπου στο 70ο λεπτό με τον Χρίστο Κωνσταντίνου.

Οι φίλοι των δύο ομάδων έδωσαν μαζικό παρών στον τελικό και δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Συνολικά διατέθηκαν 1650 εισιτήρια. Μετά το τέλος του αγώνα, έγινε η απονομή του Κυπέλλου από το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠ κ. Φίλιππο Γιαπατό και τον κ. Θάνο Πασχάλη, Διευθυντή πωλήσεων της Coca – Cola στη Λάρνακα.

Αλκή (Σ. Δαμιανού): Κυθραιώτης, Θεοχάρους, Σπύρου, Αβραάμ, Μανώλη, Σεμέδο, Χαρής, Χριστάκη, Γκονζάλες, Νικολάου.

Ξυλοτύμπου (Κ. Λοϊζου): Σταύρου, Διονυσίου, Πέππος, Μιχαήλ, Ταύρου Γ, Ταύρου Π.,  Παναγή, Πέτρου, Ποντικός, Νικολάου, Κωνσταντίνου.

Διαιτητής:  Κωνσταντίνος Φωτίου
Βοηθοί διαιτητές: Χρήστος Ασπρογένους, Μάριος Πέτρου
Τέταρτος διαιτητής: Χαράλαμπος Θεοδώρου
Παρατηρητής: Χριστάκης Σκαπούλλης.