Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμοι για το διπλό!

Έτοιμοι για το διπλό!

img_1179


Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο Εθνικό (20:00, Cytavision 1). Ο Νεόφυτος Λάρκου γνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι, ειδικά μετά και την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δούλεψε τις τελευταίες ημέρες στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του αύριο, με στόχο τι άλλο, το διπλό που θα κρατήσει το τριφύλλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν το απόγευμα για τελευταία φορά πριν από το αυριανό ματς, και με το τέλος της προπόνησης η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Μπρούνο Αγκουιάρ (τραυματίας), Μάκη Γιαννίκογλου, Μάριου Δημητρίου, Σταύρου Χριστούδια και Χάρη Κυριάκου (ανέτοιμος). Μετά από καιρό σε αποστολή βρίσκεται και ο Ζοάο Πάολο Αντράντε, δύσκολα όμως ο Λάρκου θα τον χρησιμοποιήσει.

Λεόνι, Λεβίτα, Αλαμπί, Παβίτσεβιτς, Ντανιέλσον, Σκαραμοτσίνο, Χαραλάμπους, Αντράντε, Σπούνγκιν, Μαργκάσα, Ζοάο Άλβες, Ασίς, Λεάντρο, Σοάρες, Εφραίμ, Φρέντι, Αβραάμ, Αντρέ Άλβες, Σκέμπρι και Χριστοφή.