Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παίρνει τρεις κερκίδες στο αιώνιο ντέρμπι

Παίρνει τρεις κερκίδες στο αιώνιο ντέρμπι

img_2126


Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη ενόψει των αιώνιων ντέρμπι της νέας σεζόν, μεταξύ των αντιπροσώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Αποέλ. Στη συνάντηση συζητήθηκε και η επιστολή της Αστυνομίας όπου ζητούσε καλύτερο διαχωρισμό των κερκίδων για καλύτερη αστυνόμευση των αγώνων.

Η εισήγηση της αστυνομίας (που έγινε από τον Ιούνιο) ήταν όπως η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα καταλαμβάνει τρεις κερκίδες του ΓΣΠ και η φιλοξενούμενη μια (τη νότια ή τη βόρεια ανάλογα). Η ομάδα του Αποέλ δεν ήταν αρνητική, ενώ η Ομοσπονδία συμφώνησε, από τότε με την εισήγηση της Αστυνομίας. Έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ αναγκάστηκε ουσιαστικά να συμμορφωθεί και στο αιώνιο ντέρμπι της 7ης Οκτωβρίου θα έχει στη διάθεση της Ανατολική, Βόρεια και Δυτική εξέδρα, με τον αντίπαλο να παίρνει την Νότια μόνο.

Οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους γι΄αυτό το νέο μέτρο (Ένα από τα προβλήματα με αυτή την απόφαση θα είναι με τους δρόμους και τους χώρους στάθμευσης) και ζήτησαν από την αστυνομία, εάν θέλουν να περιορίσουν τα κρούσματα βίας στους αθλητικούς χώρους, να συναντηθούν για να ακούσουν τις δικές τους εισηγήσεις.