Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κρίνεται για Γιώργο και Γιουβάλ

Κρίνεται για Γιώργο και Γιουβάλ

sak_0911


Καθοριστική πρέπει να θεωρείται η σημερινή προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τη συμμετοχή των Γιώργου Εφραίμ και Γιουβάλ Σπούγκιν. Ειδικά ο Ισραηλινός έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρεί και αν δεν προπονηθεί κανονικά σήμερα, δύσκολα θα βρεθεί στην εντεκάδα. Όσον αφορά τον Εφραίμ δέχθηκε κτύπημα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν σήμερα δεν πονάει και προπονηθεί, λογικά προλαβαίνει.

Κατά τα άλλα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην εντεκάδα του Σαβέφσκι. Ο Λεβίτα θα είναι στο τέρμα, μπροστά του οι Αντράντε και Ντανιέλσον και αριστερά ο Σκαραμοτσίνο. Αν ο Γιούβι είναι 100% έτοιμος, λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα, αλλιώς ξεκινάει και πάλι ο Χάρης Κυριάκου που τα πήγε έτσι κι αλλιώς πολύ καλά τη Δευτέρα.

Στον άξονα Σοάρες και Λέο είναι σίγουροι, το αν θα υπάρξει τρίτος στην παρέα ή αν θα παίξει 4-4-2 ο Τόνι εξαρτάται από το πόσο επιθετική θέλει να παρατάξει την ομάδα και πόσο υγιής είναι ο Εφραίμ. Αν ο Γιώργος προλάβει, παίζεται η θέση μεταξύ Σκέμπρι και Ασσίς, αν όμως μείνει εκτός, θα παίξουν πιθανότατα και οι δυο με το Μαλτέζο να παίζει στα άκρα. Στο άλλο φτερό θα είναι ο Δημήτρης Χριστοφή και μπροστά ο Φρέντι Ντο Σάντος.

Θυμίζουμε πως δεν υπολογίζονται οι Αγκουϊάρ, Αβραάμ, Αλαμπί και πιθανότατα ο Λεόνι.