Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο γήπεδο για μας και την ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο γήπεδο για μας και την ΟΜΟΝΟΙΑ

0img_3816


Οι καιρικές συνθήκες δεν αναμένονται ιδανικές, τις βαθμολογικές τις ξέρουμε ήδη. Στο αυριανό, τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη χρονιά όμως, επιβάλλεται να δώσουμε βροντερό παρών, επιβάλλεται στο ΓΣΠ να γίνει γιορτή.

Τι γιορτή θα μας πείτε, με τόσα που περάσαμε μες τη χρονιά; Σύμφωνοι, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι ειδικά το δεύτερο εξάμηνο του 12, περάσαμε και δύσκολες στιγμές. Τον τελευταίο καιρό όμως, λίγο οι κινήσεις για το δάνειο, λίγο το ανέβασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πολύ περισσότερο ότι πλέον βλέπουμε όλοι ρεαλιστικά τη συνέχεια, έφεραν αισιοδοξία. Σε αυτήν πρέπει να κτίσουμε, να μην μας κυριεύσει ξανά η μιζέρια. Και ο πιο καλός τρόπος να βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα, είναι με το να βλέπεις τον υπέροχο ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να γεμίζει γήπεδα!

Ας πάμε στο γήπεδο, πρώτα από όλα για μας. Γιατί σε χιόνια και βροχές, στις δύσκολες στιγμές, δεν εγκαταλείψαμε ποτέ. Μόνο εμείς ξέρουμε τι σημαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για μας. Ας πάμε στο γήπεδο και για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί οι παίκτες μας έχουν ανάγκη και το έκαναν ξεκάθαρο ο Λεάντρο με το Χριστοφή, γιατί έχει και το σωματείο ανάγκη, οικονομική. Και ο πιο άμεσος τρόπος για ρευστό, είναι οι εισπράξεις από το γήπεδο.

10000 κόσμος, στο -13, μπορούμε; Βεβαίως απαντούμε εμείς…Όλοι ΓΣΠ!