Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμπάργκο δηλώσεων σε Sportday – SuperSport FM

Εμπάργκο δηλώσεων σε Sportday – SuperSport FM


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από προκλητικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, αποφάσισε εμπάργκο δηλώσεων στα μέσα SPORTDAY και SUPER SPORT FM.

Η ομάδα μας έχει αποστείλει επιστολή στην εφημερίδα, αναφορικά με σημερινό της δημοσίευμα, ζητώντας δημόσια απολογία τόσο στο Σωματείο μας, όσο και στον κόσμο του.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ενημερώνει πως έχει επιβάλει εμπάργκο δηλώσεων σε όλα τα Μέσα που αποτελούν το συγκρότημα στο οποίο υπάγεται η εφημερίδα “ΑΛΗΘΕΙΑ”.

Λευκωσία, 25 Απριλίου 2013

Προς: Γιώργο Κ. Τσαλακό, Γενικό Διευθυντή
ΘΕΜΑ: Απολογηθείτε προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Σεβόμενοι τον κόσμο και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είμαστε αναγκασμένοι να αντιδράσουμε στο σημερινό παραπλανητικό και αναληθές μέρος του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Αλήθειας», με τίτλο «Και προεκλογικές δωροεπιταγές».

Οι «σκιές» που έντεχνα αφήνει για την ΟΜΟΝΟΙΑ το συγκεκριμένο δημοσίευμα, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από το Σωματείο μας, αλλά ούτε και από τον κόσμο του. Είναι ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατήθηκε όρθια χάρη στην συγκινητική οικονομική υποστήριξη του κόσμου της. Μάλιστα, όλα τα στοιχεία αναφορικά με τις εισφορές που καθημερινά γίνονται στο Σωματείο μας, βρίσκονται συνεχώς αναρτημένα στην επίσημή μας ιστοσελίδα.

Είναι προσβλητικό για την ομάδα μας, αλλά και για τον κόσμο μας, να αναφέρετε μεταξύ άλλων πως: «Όπως φαίνεται από τις λίστες των εισφορών, δύο τουλάχιστο επιταγές κατέληξαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ (μία τον Ιανουάριο και μία τον Φεβρουάριο), στο πλαίσιο του εράνου για ενίσχυση της ομάδας (τα γνωστά «τούβλα») για το Ηλίας Πούλλος».

Με θράσος και αναίδεια αφήνετε να νοηθεί ότι η κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια φρόντισε να ενισχύσει το Σωματείο μας με δύο επιταγές των χιλίων ευρώ (!!!!) στα πλαίσια του Εράνου. Για ενημέρωσή σας η Οικονομική Εκστρατεία του Σωματείου μας ξεκίνησε στις 6 Μαρτίου. Οι δύο επιταγές των 1000 ευρώ που επικαλείστε, αφορούν τον χορό για το τμήμα πετόσφαιρας, αλλά και το Gala Dinner του Σωματείου μας.

Είναι σύνηθες φαινόμενο τα Σωματεία να λαμβάνουν ένα μικρό ποσό σαν εισφορά, όταν διοργανώνουν εκδηλώσεις υπό την αιγίδα αξιωματούχων του κράτους, κρατικών ή ημικρατικών οργανισμών. Εφόσον θέλετε να είστε αντικειμενικοί, γιατί δεν δημοσιεύετε – και σας προκαλούμε όπως το δημοσιεύσετε – τις εισφορές που έχουν λάβει όλα τα Σωματεία τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, ούτως ώστε να διαφανεί ποια είναι αυτά που τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης; Και να είστε σίγουροι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μέσα σε αυτά. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο δημοσιεύετε το συγκεκριμένο θέμα, δείχνει ότι υπάρχει σκοπιμότητα από μέρους σας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα περήφανο Σωματείο με χιλιάδες πιστούς φίλαθλους σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες έχουν αποδείξει έμπρακτα τι σημαίνει γι’ αυτούς η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για όλο αυτόν τον κόσμο, απαιτούμε – και ελπίζουμε για τελευταία φορά – όπως αφήσετε έξω την ΟΜΟΝΟΙΑ από τα οποιαδήποτε παιχνίδια παίζετε με σκοπό να εξυπηρετήσετε μικροκομματικά σας συμφέροντα.

Απαιτούμε όπως άμεσα απολογηθείτε δημόσια, τόσο προς το Σωματείο μας όσο και προς τον κόσμο του, για το σημερινό δυσφημιστικό δημοσίευμα της εφημερίδας σας. Μέχρις ότου γίνει αυτό, το Σωματείο μας έχει επιβάλει εμπάργκο δηλώσεων προς τα Μέσα Ενημέρωσης που αποτελούν το συγκρότημά σας (Αλήθεια, Sportday, SuperSport FM, κτλ).