Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Οι συζητήσεις με την τεχνική ηγεσία έχουν αρχίσει”

“Οι συζητήσεις με την τεχνική ηγεσία έχουν αρχίσει”

sak_8621


Για το προγραμματισμό της νέας σεζόν, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας. Ο Ανδρέας Δημητρίου, ερωτηθείς για τα κριτήρια, και για το ότι δεν μίλησαν ακόμα με ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους, είπε πως αφότου ολοκληρωθεί το θέμα των κριτηρίων, θα γίνει προσπάθεια να μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας. Σαν παράδειγμα έφερε την περίπτωση Λεάντρο, αρχηγού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που έγινε γνωστό πως εξετάζει προτάσεις άλλων ομάδων, αλλά δίνει προτεραιότητα στην ομάδα μας.

Για τα κριτήρια: «Έχουμε πίστη και αισιοδοξία ότι έχουμε περάσει τα κριτήρια. Υπάρχου όμως τα κριτήρια Ιουνίου που θα χρειαστεί και πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο κόσμος να ξέρει όσο περνούμε ένα-ένα τα εμπόδια η ΟΜΟΝΟΙΑ  γίνεται πιο δυνατή και θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας»

Για τον προγραμματισμό: «Μέσα από την περίπτωση Λεάντρο φαίνεται πως αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές την ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί ο κόσμος. Εμείς κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσουμε τον βασικό κορμό. Αν έρθουν προτάσεις από άλλες ομάδες θα τις εξετάσουμε και θα αποφασίσουμε αναλόγως. Οι συζητήσεις με την τεχνική ηγεσία έχουν αρχίσει αλλά οι τελικές κινήσεις θα γίνουν αφού ξεκαθαρίσει αν θα βγει η ομάδα Ευρώπη. Υπάρχει στο χαρτί πως θα κινηθούμε και ο κόσμος να ξέρει πως οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα πιο ποιοτική από την φετινή».