Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα και βλέπουμε

Να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα και βλέπουμε


Το -6 μόλις στην 4η αγωνιστική δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εκείνο που προβληματίζει προς το παρών είναι η εικόνα. Η προσπάθεια αναγνωρίζεται από όλους, όταν λέγεσαι όμως ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι αρκετή. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, απαγορεύεται να συμβιβαστούμε στη μετριότητα. Πρέπει πάντα να σπρώχνουμε για το καλύτερο.

Ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα για τους πράσινους και πρέπει να το εκμεταλλευτούν. Ας γίνουμε ξεκάθαροι, αν δεν υπάρξει αισθητή βελτίωση, αν δεν συνειδητοποιήσουν όλοι πως χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και δίψα, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. άλλωστε και πέρσι έτσι καιρό τα ίδια λέγαμε. Η ισοπαλία από την Δόξα όμως μας προσγείωσε ανώμαλα. Ελπίζουμε ένα μάθημα να το πήραμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ανέβει για να πείσει πως μπορεί να πάει για πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα προσφέρεται, αλλά πάνω από όλα είναι η δική της προσπάθεια και διάθεση που θα καθορίσει τη συνέχεια. Επιβάλλεται μέσα από τις νίκες να έρθει η αυτοπεποίθηση και οι καλές εμφανίσεις. Μόνο μέσα από το γήπεδο θα απαλλαχθούμε από τον προβλήματισμό.