Home TOP NEWS Αντρέ ο αντι-Ασσίς;

Αντρέ ο αντι-Ασσίς;

ag16-doxa-omonoia-Assis (19)


Είναι προφανώς πρόωρο να αναπτυχθεί το θέμα, αφού είμαστε μεσούσης της χρονιάς και ενώ ο Νούνο Ασσίς ηγείται ακόμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η δήλωση του Αντρέ Σκέμπρι όμως καταγράφεται και είναι ενδιαφέρουσα! Ο Μαλτέζος ουσιαστικά είπε πως θα ήθελε να πάρει το ρόλο του Πορτογάλου μάγου μέσα στο γήπεδο, όταν αυτός σταματήσει το ποδόσφαιρο. Είπε χαρακτηριστικά:

“Η καλύτερη θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό, εκεί έχω σκοράρει πολλά γκολ. Αλλά είμαι διατεθειμένος να παίξω οπουδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου. Στη θέση που μου αρέσει να παίζω, αγωνίζεται ο αρχηγός μας Νούνο Ασσίς, ο οποίος του χρόνου πολύ πιθανό να σταματήσει το ποδόσφαιρο. “

Αν ο Νούνο σταματήσει τελικά το ποδόσφαιρο, είναι δεδομένο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του και ο Σκέμπρι δηλώνει έτοιμος! Το αν διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Μιλόγεβιτς για αυτή τη θέση βέβαια είναι κάτι που μόνο ο Σέρβος κόουτς ξέρει. Για την ώρα, είμαστε τυχεροί που οι Σκέμπρι και Ασσίς συνυπάρχουν στην εντεκάδα μας, αφού από τα πόδια τους βλέπουμε συνήθως όμορφες εναλλαγές της μπάλας.