Home TOP NEWS Διαγράψτε τις αρνητικές εντυπώσεις

Διαγράψτε τις αρνητικές εντυπώσεις

Οι αδυναμίες και τα αγωνιστικά προβλήματα μέσα σε μια βδομάδα, είναι αδύνατο να λυθούν όλα. Όπως κι αν εμφανιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο το απόγευμα στο Παραλίμνι και το “Τάσος Μάρκου”, έχει θέματα τα οποία θα λύσει μέσω δουλειάς και των παιχνιδιών, αλλά και μέσω της μεταγραφικής ενίσχυσης που έπεται. Στο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση πάντως, ακόμα κι αν δεν επιλύσει όλα τα προβλήματα της, μπορεί σίγουρα να εμφανιστεί καλύτερη, να επιβληθεί, να διαγράψει τις αρνητικές εντυπώσεις της πρεμιέρας.


Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να προσθέσει για να το πετύχει; Ξεκινάμε μάλλον από αυτά που πρέπει να αφαιρέσει, τα ατομικά λάθη. Όσο πιο λίγα κάνει, τόσο πιο ακίνδυνος θα είναι ο αντίπαλος, τόσο καλύτερη θα είναι η εικόνα. Από κει και πέρα, σε σχέση με την πρεμιέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει περισσότερη κατοχή και κυρίως να ανακτά την μπάλα γρηγορότερα όταν τη χάνει. Κοινώς, να λειτουργήσει πιο σωστά στο ανασταλτικό κομμάτι που ήταν αυτό που δεν δούλεψε κόντρα στον Ερμή.

Λέμε ξανά πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, όποια κι αν είναι η εμφάνιση, έχουμε δουλειά να κάνουμε. Το πώς θα πάει σπίτι η ομάδα και ο κόσμος όμως, με ποια ψυχολογία δηλαδή, είναι πολύ σημαντικό για να αποτελέσει στήριγμα της όλης προσπάθειας. Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποχρέωση να συνδυάσει αποτέλεσμα με απόδοση.