Home TOP NEWS «Πάμε με τη βοήθεια του κόσμου και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε»

«Πάμε με τη βοήθεια του κόσμου και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε»

 


Το πόσο σημαντικό είναι να πάρει η ομάδα τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση τόνισε αρκετές φορές ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στο ραδιόφωνο Σούπερ Σπορ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στον προσεχές αγώνα με την ομάδα της Δερύνειας, αλλά και σε άλλα θέματα της πράσινης επικαιρότητας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με την Αναγέννηση: «Είναι πολύ σημαντικό νίκη να πάμε στη διακοπή με έξι βαθμούς. Ο αντίπαλος μας θα έχει ενθουσιασμό, αφού θα δώσει το πρώτο εντός έδρας αγώνα μετά την επιστροφή του στην Α΄ Κατηγορία. Δουλέψαμε στο κομμάτι της αξιολόγησης του αντιπάλου και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για τις συνθήκες που θα βρούμε στο γήπεδο. Θέλουμε να βελτιωθούμε αισθητά στον τρόπο με τον οποίο αμυνόμαστε. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να είσαι ήρεμος, να έχεις σιγουριά στο ανασταλτικό κομμάτι και δημιουργικά να έχεις την ουσία. Σεβόμαστε την Αναγέννηση που κάνει μια αξιοθαύμαστη προσπάθεια για να βρίσκεται στην Α΄ Κατηγορία. Πάμε με τη βοήθεια του κόσμου και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε. Θα μας βοηθήσει πολύ μια νίκη, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε στη διακοπή».

Για την εμφάνιση κόντρα στον Ερμή και τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν: «Το θέμα των αλλαγών θα το μάθουμε αύριο. Από το παιχνίδι της πρεμιέρας μας ικανοποίησαν οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα έχει δουλέψει στα στοιχεία που έχει αξιολογήσει ότι χρήζουν βελτίωσης. Περιμένουμε να βελτιώνεται η ομάδα όσο περνά ο χρόνος. Έχουμε την απαίτηση να βγάζει καλύτερη εικόνα, να δένει και να λειτουργά ως ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Είμαστε αισιόδοξοι ότι παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα θα βγάζει καλύτερη εικόνα».

Για το ότι η Ομόνοια έχει την ευκαιρία να κάνει ένα καλό ξεκίνημα: «Θέλουμε να πετύχουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στις πρώτες αγωνιστικές για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Είναι σημαντικό να το κάνουμε. Το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε την Αναγέννηση. Είναι σημαντικό να κερδίζει τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια. Την τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με την Αναγέννηση, την περίοδο 2010-2011, εξήλθαμε ισόπαλοι 1-1».

Για τον κόσμο: «Έχουμε στη διάθεση μας 1600 εισιτήρια. Είναι δεδομένο ότι θα εξαντληθούν όλα. Θα υπάρχουν εισιτήρια και στο γήπεδο, ανεξάρτητα με την προπώληση».

Για την ενίσχυση: «Έχουμε ακόμη έξι μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Τότε θα μας λυθούν όποιες απορίες υπάρχουν. Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής, πέραν του ενδεχόμενου να παραχωρηθούν κάποιοι νεαροί ως δανεικοί. Δεν έγιναν επαφές με ποδοσφαιριστές του ρόστερ για να αποχωρήσουν, όπως λανθασμένα λέχθηκε. Ο μοναδικός παίκτης που ενημερώθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στον κατάλογο είναι ο Μπαντιμπάγκα».

Για τα διαρκείας: «Ο στόχος ήταν να φτάσουμε τις 5.000 μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα γίνει στην παρουσία κόσμου. Είμαστε μακριά, όμως υπάρχουν οι μέρες για να πλησιάσουμε αυτό το στόχο. Είναι περιττό να πω πόσο σημαντικό είναι τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Όσοι μπορούν θα ήταν καλό να κάνουν διαρκείας και να είναι δίπλα στην ομάδα».

Για την πρόσληψη του Γέσπερ Φρέντμπεργκ στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου: «Είναι μια πρόσληψη που εντάσσεται στο σχέδιο εκσυγχρονισμού που αποτελεί βασικό πυλώνα του πλάνου του δ.σ.. Είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFAPro, είναι νεαρός σε ηλικία, 35 χρονών, είναι φιλόδοξος και έχει κάνει αρκετά μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Νιώθουμε ότι είναι μα σοβαρή επένδυση και τα αποτελέσματα θα φανούν μακροχρόνια».

Πηγή δηλώσεων: Sport-fm.com.cy