Home TOP NEWS Κλέιτον: “Θέλω μόνο η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”

Κλέιτον: “Θέλω μόνο η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”


Στο περιθώριο της βράβευσης του για το PASP Top Goal της 15ης αγωνιστικής, ο Σίλβα Κλέιτον έκανε δηλώσεις στο Protathlima.com, ευχαριστώντας όσους τον ψήφισαν, ενώ μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωσης και για τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος για το πρόσωπο του:

«Ερχόμαστε από ένα μαραθώνιο αγώνων με πολλά παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πάμε δυνατά στο αυριανό ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μία νίκη που θα είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα για εμάς», ανέφερε και συνέχισε:

«Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά όλη ημέρα. Ξέρω τι δουλειά γίνεται στην ομάδα. Ότι σκέφτεται ο κόσμος, ότι υπήρχε στο παρελθόν, είναι παλιά, είναι άλλες εποχές, άλλες ομάδες, άλλες συνθήκες, άλλα πράγματα. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος εδώ στην Ομόνοια (ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018). Θα δίνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα, να πετυχαίνει τους στόχους της. Αυτό θέλω… Μόνο αυτό! Δεν κοιτάω προσωπικά τα πράγματα, κοιτάω την ομάδα. Ότι μπορώ καλύτερα να κάνω για την Ομόνοια θα το κάνω…»