Home TOP NEWS Σε εξαιρετική κατάσταση ο Κανού

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Κανού

Εξαιρετικές ήταν οι ιατρικές εξετάσεις του Κανού, ενώ έδειξαν πως και σε φυσική κατάσταση είναι σε καλό επίπεδο. Ο Βραζιλιάνος τα τελευταία 2 χρόνια έπαιξε σε χαμηλότερο επίπεδο από ότι στην υπόλοιπη καριέρα του (Ταϊλάνδη), αλλά δεν δούλεψε λιγότερο και παρέμεινε σε καλή κατάσταση όσον αφορά την εκγύμναση του.


Δεν του έκατσε η Ταϊλάνδη

Τους λόγους που επέλεξε να πάει από γεμάτες σαιζόν στη Ρωσία, στην Ταϊλάνδη, δεν τους γνωρίζουμε, πιθανότατα πήρε οικονομικά πολύ καλό συμβόλαιο. Εκείνο που φαίνεται από τη στατιστική του είναι πως στην Ταϊλάνδη δεν του έκατσε το κλίμα. Αρκετοί φίλοι μας ρώτησαν σχετικά για τους λόγους που τη δεύτερη σαιζόν δεν είχε πολλές συμμετοχές ενώ πρόκειται για παίκτη που σε Άντερλεχτ και Τέρεκ έκανε τη διαφορά και ψάχνοντας ακριβώς αυτό μάθαμε. Δεν βρήκε αυτά που ήθελε και δε ήταν ευτυχισμένος στη Ταϊλάνδη, ήθελε να φύγει, δεν έδινε αυτά που μπορούσε.

Αν σας ανησυχεί αυτό το γεγονός είναι φυσιολογικό, το ίδιο και μας. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θεωρεί πως η Ταϊλάνδη ήταν απλά μια κακή παρένθεση και πως θα ανεβάσει τον παίκτη στα δικά του επίπεδα. Και σε αυτή τη περίπτωση είναι σαφές πως πρόκειται για παίκτη από πολύ πάνω ράφι.

8άρι-10άρι

Βλέποντας το βιογραφικό του παίκτη το πρώτο πράγμα που αναρωτηθήκαμε είναι για ποια θέση τον προορίζει ο κόουτς. Έπαιξε όλες της θέσης της μεσαίας γραμμής, αριστερός μέσος και πιο σπάνια, κεντρικός αμυντικός. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να παίζει 8άρι ή 10άρι. Μπορεί να παίξει και τις δυο θέσεις με άνεση.

Τον σημάδεψε από το Άντερλεχτ-ΑΕΛ

Ο Κανού ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η ΑΕΛ του Πάμπου δεν κατάφερε να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τότε τον είχε σημαδεμένο ο κόουτς, αλλά ήξερε πως τα λεφτά που ήθελε ήταν εκτός δυνατοτήτων των κυπριακών ομάδων. Τελικά τα πράγματα άλλαξαν και ο Κανού τίθεται κάτω από τις οδηγίες του κόουτς.