Home TOP NEWS Ο πρώτος που έχει να κερδίσει από τον Μαντούρο

Ο πρώτος που έχει να κερδίσει από τον Μαντούρο

Πολυκοσμία φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στο χώρο του άξονα, μετά και την έλευση Μαντούρο. Πέραν του Ολλανδού κάπου εκεί κινούνται και οι Κατελάρης, Τουρέ, Μπρέβελντ, Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες. Με βάση όμως τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο Πάμπος Χριστοδούλου, έχουμε την εντύπωση πως ο ποδοσφαιριστής τον οποίο τοποθετεί πιο κοντά στον Μαντούρο, είναι ο Φάνος Κατελάρης. Και αυτοί οι δυο είναι που θα αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού χαφ, οι υπόλοιποι θα παλέψουν για να είναι το “8άρι” της εντεκάδας.


Όταν έψαχνε τον εκλεκτό του ο Πάμπος λέγαμε πως γυρεύει ύψος, δύναμη, καλό κράτημα της μπάλας, τακτική συνέπεια και μπόλικο ξύλο! Όπως μπορεί να προσφέρει αυτά τα στοιχεία ο Μαντούρο, το ίδιο μπορεί και ο Φάνος Κατελάρης. Για αυτό το λόγο από πέρσι πριν αναλάβει την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Πάμπος Χριστοδούλου ξεχώρισε το Φάνο, γιατί διαθέτει προσόντα που σπάνια εμφανίζονται σε Κύπριο μέσο. Και σκοπεύει να τον βοηθήσει να τα αναπτύξει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Ο Μαντούρο λοιπόν, έχει κάνει στην καριέρα του πράγματα που ο Φάνος (που είναι στο ξεκίνημα) ονειρεύεται να κάνει αγωνιζόμενος στην ίδια θέση. Μπορεί λοιπόν δίπλα στον Ολλανδό συμπαίκτη του να μάθει πολλά και να κερδίσει από την συνύπαρξη τους στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σύμφωνοι ο Μαντούρο δεν είναι στο απόγειο της καριέρας του, έχει παίξει όμως στο υψηλότερο επίπεδο και όλο και κάτι θα έχει να προσφέρει στον μικρό, του οποίου το ταβάνι σίγουρα δεν έχουμε δει ακόμα.