Home TOP NEWS Ευκαιρία να “χτίσουμε” μια καλή δυναμική…

Ευκαιρία να “χτίσουμε” μια καλή δυναμική…

Μετά την νίκη της η ΟΜΟΝΟΙΑ επί της ΑΕΚ, οι τόνοι έχουν χαμηλώσει στην ομάδα μας,  και οι «πράσινοι»γύρισαν ήδη σελίδα, με την προσοχή να στρέφεται αποκλειστικά στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Αντίπαλοι οι νεοφώτιστες ομάδες, της Αλκής και του Ολυμπιακού Λευκωσίας.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ φυσικά, η πολιτική είναι να βλέπουν τον κάθε αντίπαλο και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο οικοδόμημα των «πρασίνων» λοιπόν είναι συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα με την Αλκή Ορόκλινης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να γίνει το ερχόμενο Σαββάτο. Για την ώρα μόνο αυτόν βλέπουν

Μπορεί να το πάνε παιχνίδι παιχνίδι πάντως, όμως τα επόμενα δύο παιχνίδια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, για το πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, με Αλκή και Ολυμπιακό αντίστοιχα είναι κομβικής σημασίας. Η ομάδα μας έχει μια καλή ευκαιρία, να «χτίσει» μια αρκετά καλή δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τους επόμενους δύο αγώνες μέσα στο ΓΣΠ και να μην πετάξει βαθμούς στον για κάλαθο των αχρήστων, και να πάει στην διακοπή μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Το αν θα πάρουμε έξι βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια και να κάνουμε το απόλυτο είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Καλούνται να παρουσιαστούν εντός των τεσσάρων γραμμών, με την ίδια σοβαρότητα, πειθαρχία και αποτελεσματικότητα όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.