Home TOP NEWS Χριστοδούλου: «Δείξαμε πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει ποιότητα»

Χριστοδούλου: «Δείξαμε πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει ποιότητα»

 


Από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης της Εθνικής Ελπίδων επί της Τουρκίας ήταν ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής, αλλά και για την απόδοση του.

«Χάναμε το πρώτο ημίχρονο 1-0, μπήκαμε στα αποδυτήρια και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Εννοείται ότι ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα από την Τουρκία. Μπήκαμε μέσα, γυρίσαμε το παιχνίδι, τα δώσαμε όλα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και εγώ. Φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη που πιστεύω θα θυμάμαι μέχρι να πεθάνω. Να χάνεις από την Τουρκία από το πρώτο ημίχρονο και να σηκώνεσαι στα πόδια σου και να νικάς στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω είναι ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα που έκανε η Εθνική U21 τουλάχιστον. Ευχαριστώ τον Θεό που έζησα αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τερματοφύλακας της ομάδας μας.

Η Εθνική θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στις 10 Οκτωβρίου με αντίπαλο το Βέλγιο στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα, το σχόλιο του Ανδρέα για τον αγώνα: «Δείξαμε ότι στην Κύπρο δεν περνά εύκολα αντίπαλος. Ξέρουμε ότι το Βέλγιο είναι πολύ καλή ομάδα, όμως η μπάλα είναι στρογγυλή. Θα τα δώσουμε όλα, το ίδιο πάθος και την ίδια προσπάθεια όπως κάναμε με την Τουρκία και ελπίζουμε για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ανέφερε: «Ο κόσμος είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς, για να δίνουμε περισσότερο από το 100% του εαυτού μας. Είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα να παίζουμε με κόσμο στις κερκίδες, να φωνάζουν όπως έκαναν και σήμερα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό και πιστεύω βοήθησε και αυτός για την νίκη μας».

Για ότι δεν παίρνουν τόσες ευκαιρίες στις ομάδες, δήλωσε: «Όπως δείξαμε και σήμερα, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει ποιότητα. Θέλουμε την στήριξη και των προπονητών, και των προέδρων και των ομάδων. Θέλουμε τις ευκαιρίες μας και πιστεύω ότι ο κύπριος ποδοσφαιριστής έχει να δώσει παραπάνω από κάποιο ξένο. Να πιστεύουμε στον κύπριο ποδοσφαιριστή και να παίρνουμε όσο πιο πολλές ευκαιρίες μπορούμε στα κυπριακά γήπεδα».

Όσο για τον ίδιο, είπε: «Όλοι μας έπρεπε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να τα καταφέρουμε, όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, εγώ προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και ήμουνα εκεί όταν με χρειάστηκε η ομάδα».