Home TOP NEWS Η πρόκριση είναι μονόδρομος

Η πρόκριση είναι μονόδρομος


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο ΓΣΠ τον Ονήσιλο Σωτήρας, για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola. Ο σημερινός αγώνας είναι μονός και δεν θα υπάρξει επαναληπτικός. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι μονόδρομος.

Βρισκόμαστε στο Δεκέμβριο και η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει, σε καμία περίπτωση, να πείσει με την απόδοση της. Καταγράφει συνεχώς αρνητικά νούμερα και βρίσκεται, αισίως, στη 8η θέση του πίνακα. Ουσιαστικά ο στόχος της Ευρώπης, μέσω του Πρωταθλήματος, έχει απομακρυνθεί και δύσκολα αλλάζει το σκηνικό αυτό. Μοναδική διέξοδος είναι μέσω του θεσμού του Κυπέλλου γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές καλούνται σήμερα να κάνουν το απαιτούμενο πράξη. Να αφήσουν πίσω τις κακές παρουσίες και να παίξουν επιτέλους μπάλα. Ενδεχόμενη αποτυχία στο σημερινό παιχνίδι θα βάλει λουκέτο στη χρονιά και ούτε που θέλουμε να σκεφτόμαστε τι μπορεί να ξημερώσει η επόμενη μέρα. Γι’ αυτό τα κεφάλια κάτω για να έρθει το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο πέραν της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά ο προπονητής της ομάδας μας δεν υπολογίζει στους Χριστοφή, Αλμπίν, Κατελάρης, Ζίβετς, Τζαΐλσον, Ενρίκεζ, Εντρένα και Γκρίνιτζ, καθώς επέλεξε να τους αφήσει εκτός αποστολής.