Home TOP NEWS Η τελευταία στις δύσκολες συνθήκες

Η τελευταία στις δύσκολες συνθήκες


Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές μετά το χθεσινό ρεπό που τους παραχωρήθηκε. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, όπου θα είναι και οι τελευταίες στις δύσκολες συνθήκες καιρού και πριν την αναχώρηση για Πολωνία.

Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα σε περίοδο προετοιμασίας, να γίνεται σε επιτρεπτές καιρικές συνθήκες για να διευκολύνει τους ποδοσφαιριστές. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγο που επιλέχθηκε η Κυπερούντα για πενθήμερη προετοιμασία, πριν το βασικό στάδιο στην Πολωνία. Αυτή την περίοδο και ειδικά στην Λευκωσία είναι σχεδόν αδύνατο να προπονηθούν κατάλληλα οι παίκτες, μιας και η θερμοκρασία φτάνει τους 40 βαθμούς. Η σημερινή διπλή προπόνηση θα είναι η τελευταία σε τέτοιες συνθήκες και από αύριο στην Πολωνία, σε καλύτερες θερμοκρασίες, η ομάδα θα μπορεί πιο εύκολα να κάνει την ομαλή προετοιμασία που χρειάζεται.

Οι Παναγή, Μαυρίας και Τζιωνής ανεβάζουν μέρα με τη μέρα το ρυθμό τους και θα αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.