Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, από μια ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ

Match Report: Μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, από μια ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο β’ ημίχρονο, επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα στο ντέρμπι και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη. Σκόρερ του αγώνα ο Τιάγκο στο 49ο λεπτό.

Α’ ημίχρονο

Πρώτη φάση στον αγώνα ήρθε στο 18′ για τον Απόλλωνα. Τραγικό λάθος του Λούφτνερ με κακή πάσα στον Λανγκ, έκλεψε ο Ζελάγια που έδωσε στον αμαρκάριστο Γιαννιώτα και ο Ελλαδίτης αστόχησε σε τετ α τετ. Δύο λεπτά μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε με διπλή φάση. Ωραίο γύρισμα του Εζρά στον Τιάγκο στο ύψος του πέναλτι, με τον δεύτερο να επιχειρεί δύο φορές το πλασέ ωστόσο και στις δύο η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς. Στο 22ο λεπτό η ομάδα είχε μια καλή φάση, μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο χαμηλά, με τον Γκόμες να βάζει την προβολή και τον Μολ να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Στην αντεπίθεση ο Ουζόχο βγήκε αρκετά εκτός περιοχής, ο Ζελάγια έβαλε την κόντρα και λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά, έξω η μπάλα. Στο 28′ ο Μάρκοβιτς επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Ουζόχο να διώχνει με γροθιές. Στο 33ο λεπτό, ο Ζελάγια έκανε το πλασέ έπειτα από σέντρα στην περιοχή μας, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 42′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Χάμπο που επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 47′. Κλέψιμο από τον Εζρά στο χώρο του κέντρου που έδωσε στο Ματ, ο οποίος επιχείρησε το πλασέ με τον Μολ να μαζεύει. Δύο λεπτά μετά η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με τον Τιάγκο. Εκτέλεση πλαγίου από τον Λέσιακς, βρήκε τον Εζρά στην περιοχή που έκανε το πλασέ, απέκρουσε ο Μολ, με την μπάλα να πηγαίνει στον Τιάγκο και να πλασάρει ιδανικά για το 1-0. Στο 52ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε νέα φάση. Ο Εζρά μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ και ο Μολ απέκρουσε δύσκολα. Στο 57′ είχαμε διπλή φάση για την ομάδα μας. Σουτ του Τιάγκο εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Μολ, με την μπάλα να πηγαίνει στον Ματ που δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Ένα λεπτό μετά ο Ουζόχο πραγματοποίησε μια τρομερή απόκρουσε σε πλασέ του Γιαννιώτα. Στο 69ο λεπτό ο Ουζόχο έκανε νέα διπλή τρομερή επέμβαση. Λάθος στην άμυνα με τον Γκακπέ αρχικά να πλασάρει και τον Ουζόχο να αποκρούει και έπειτα απείλησε ξανά με το κεφάλι, όμως και πάλι ο Νιγηριανός πορτιέρο απέκρουσε. Στο 76′ ο Ζελάγια επιχείρησε το σουτ εντός περιοχής και μετά από μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ωστόσο η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Απόλλωνας έχασε νέα φάση. Λάθος διώξιμο του Εζρά, η μπάλα πήγε στον Πέδρο που έκανε το σουτ, ο Γκακπέ έβαλε το κεφάλι, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη που δίνει, όχι μόνο τρεις βαθμούς, αλλά και τεράστια ώθηση ενόψει της συνέχειας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έκαναν και πάλι το καθήκον τους επικρατώντας ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου. Σήμερα πανηγυρίζουμε και από αύριο στρωνόμαστε στη δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια.