Home SPORTS NEWS Σονγκ: «Είμαστε οι καλύτεροι αλλά…»

Σονγκ: «Είμαστε οι καλύτεροι αλλά…»


Η Μπαρτσελόνα είναι αναμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, η καλύτερη σύμφωνα με τον μέσο των «μπλαουγκράνα», Άλεξ Σονγκ.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως, παρά το γεγονός αυτό, οι Ισπανοί πρέπει να αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία την αξία τους και να βελτιώνονται συνεχώς.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά πρέπει πάντα αυτό να το βελτιώνουμε.  Οι αντίπαλες ομάδες μαθαίνουν γρήγορα, δουλεύουν σκληρά για να σε νικήσουν, αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς πριν το παίξεις. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου και ότι πρέπει να νικήσουμε όλα μας τα παιχνίδια», υποστήριξε αρχικά ο Σονγκ.

Για τις ήττες που έχει κάνει ως τώρα η Μπαρτσελόνα: «Δεν είναι έγκλημα να χάσεις ένα παιχνίδι. Είμαστε πλήρως ενήμεροι για το τι χάσαμε. Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα και όλοι μας έχουμε εστιαστεί στα παιχνίδια που έρχονται».

«Έχουμε ρίξει μια ματιά στο τι έχει γίνει και έχουμε κάνει κριτική στους εαυτούς μας. Τώρα πρέπει να κοιτάμε στο μέλλον και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Αυτό είναι που κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στον ίδιο τόνισε: «Με σύγκριση τον πρώτο μου χρόνο, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Όταν πηγαίνεις σε μια νέα χώρα και πρέπει να προσαρμοστείς σε μια νέα γλώσσα, μια νέα κουλτούρα, χρειάζεται χρόνο. Αυτό που ανακάλυψα εδώ είναι ότι είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια και όλοι με καλωσορίσανε με ανοιχτές αγκάλες. Ο Σεσκ (Φάμπρεγκας) είναι σαν αδερφός για μένα. Με πήρε από το χέρι και με καθοδήγησε σε αυτές τις πρώτες δύσκολες στιγμές μου και αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα».

Τέλος, δήλωσε: «Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα την γλώσσα, παρόλο που δυσκολεύομαι να εκφραστώ. Η ζωή είναι πιο καλή και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr