Home Uncategorized Πλήθος νέων συσκευών ετοιμάζει η Sony

Πλήθος νέων συσκευών ετοιμάζει η Sony


Μπορεί η Sony μέχρι τώρα να μην έχει κυκλοφορήσει κάποιο «feature phone», φαίνεται όμως πως σκοπεύει να το κάνει αρκετά σύντομα, ίσως και μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Σύμφωνα με διαρροές εγγράφων που αναφέρουν κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις κωδικές ονομασίες των μελλοντικών συσκευών της εταιρείας, η Sony ετοιμάζεται να διαθέσει τρία μοντέλα στην αγορά, ένα από τα οποία θα διαθέτει αρκετά «δυνατά» τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η πρώτη συσκευή, η οποία θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της εταιρείας, είναι γνωστή με την κωδική ονομασία «Odin» και τρεις διαφορετικούς κωδικούς, C6502, C6503 και C6506.

Η διαφορά στο τελευταίο ψηφίο υποδηλώνει τρεις διαφορετικές εκδόσεις της, οι οποίες μπορεί να αντιστοιχούν σε διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως αποθηκευτικό χώρο ή , ή στην κυκλοφορία τους σε διαφορετικές αγορές.

Οι δυο άλλες συσκευές, με κωδικούς C1505 και C1604/C1605 αποτελούν αντίστοιχες προτάσεις του Xperia Tipo και Xperia Micro, απευθύνονται δηλαδή σε entry-level χρήστες χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Και οι δυο θα διαθέτουν οθόνη ανάλυσης HVGA με άγνωστο μέχρι στιγμής μεγέθους, ενώ η δεύτερη συσκευή, η C1604/C1605 θα διαθέτει μονοπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στο 1GHz και επεξεργαστή γραφικών Adreno 200.

Δεν είναι γνωστό αν τα νέα κινητά της εταιρείας ενσωματωθούν στη σειρά Xperia, κάτι τέτοιο όμως θεωρείται αρκετά πιθανό.

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr