Home TOP NEWS Σαφής η ένεση ποιότητας

Σαφής η ένεση ποιότητας

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (252)


Ξέραμε ποιοι είναι οι Μαργκάσα, Γκουλόν και Χριστοφή, ξέραμε και τι μπορούν να μας δώσουν. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε, είναι πόσο χρόνο θα χρειαστούν μέχρι να προσφέρουν σε βαθμό που να κάνει τη διαφορά. Τελικά η είσοδος των τριών, σε συνδυασμό με την μετατόπιση του Ρομαρίκ στα χαφ, είχαν άμεση επίδραση στην εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άφησαν δε υποσχέσεις για ακόμα καλύτερα παιχνίδια.

Για να έρθουν τα τελευταία πάντως, χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Η ένεση ποιότητας που δέχθηκε η ομάδα, είναι ικανή να κερδίσει κάποια παιχνίδια, για να μιλήσει όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ για οποιοδήποτε τίτλο, χρειάζεται να δουλέψει σε ομαδικό επίπεδο και να διορθώσει τις αδυναμίες της. Ακόμα και το Σάββατο άλλωστε, στην πρώτη ευρεία νίκη της ομάδας μας, υπήρχαν πολλά καινούρια πρόσωπα, ενώ ο άξονας άλλαξε στο 100%.

Αυτό που θέλει να κάνει τώρα ο Καϊάφας, είναι να διατηρήσει ένα κορμό και σε αυτόν να κάνει απλά μικρές μετατροπές όταν χρειάζονται. Το θετικό είναι πως έχει περισσότερες επιλογές σε κάθε θέση και κυρίως πιο γεμάτο πάγκο, πιο έτοιμο να βοηθήσει. Στο παιχνίδι με τη Πάφο για παράδειγμα, δεν πήραν λεπτό Μπεμπέ και Σέρινταν.