Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Έμπνευση λόγω ΚΟΠ

Έμπνευση λόγω ΚΟΠ

bee-vs-wasp-1a-1


Πάνω που ενόμιζα ότι εννά δυσκολευτώ να γράψω τούτην την εβδομάδα λόγω έλλειψης θεμάτων, τσουπ έρκεται μια ΚΟΠ και σώζει με.

1.Είδαμεν το τζιαι τούτο. Συμπτωματικά (όπως πάντα), μόλις το κακομαθημένο τους έφτασε στο όριο συνειδητοποίησαν ότι τελικά οι φωτοβολίδες είναι επικίνδυνα αντικείμενα μόνο για τους φτωχούς. Εσύ κύριε πλούσιε που κρατάς €40.000 είσαι ευπρόσδεκτος να μου τα κοττίσεις και παίξε με κόσμο. No problem. Η πάταξη της βίας περνά που την πούγκαν. Γεια σου ρε ΚΟΠ. Λειτουργείς με πολιτικές που τες θωρεί η λογική και κόφκει καντούνια.

2. Πριν την λογικότατη αλλαγή του κανονισμού φυσικά επρόλαβεν το μωρό και έφαεν μιαν κεκλεισμένων (ανάθεμα σε όσους ελείπαν που τη συνεδρία της εκτελεστικής και εν άλλαξεν πιο γρήγορα ο κανονισμός λόγω έλλειψης απαρτίας). Είδαμε στο «κεκελεισμένων» τους φωτογραφίες με πανό μες το γήπεδο, ελληνικές σημαίες (άμπα τζιαι ξιάσει ο Μπόρδα ότι είμαστεν Έλληνες τζιαι αφήκει την ελληνική ψυχή έσσο), όπως και φωτογραφίες με οργανωμένους πίσω από τη Νότια με φωτοβολίδες, καπνογόνα και συνθήματα. Χμμ. Μάλιστα. Δηλαδή πέρσι οι ανακοινώσεις της ΚΟΠ μετά την τιμωρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι απαγορεύεται να κοντέψουν οπαδοί στους περιβάλλοντες του ΓΣΠ χώρους, επίαν περίπατο; Τί, άλλον ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλον Αποέλ; Ευτυχώς, ο θεός να μεν μας το δείξει να γινούμεν το ίδιο.

3. Σάντης. Αισίως 3,5 μήνες από το παιχνίδι στο Παπαδόπουλος. Απόφαση; Καμία. Λογικό. Μιλούμε για δύσκολη υπόθεση. Καρτερούν γνωμάτευση που το ΕΔΑΔ, το ΔΕΚ, το Ανώτατο Δικαστήριο και τον Γεν. Εισαγγελέα αν ο ισχυρισμός του Σάντη ότι, αφού εγώ σας διορίζω εν δικαιούστε να με δικάσετε, στέκει. Με λία λόγια είπεν τους ο Σάντης «εγώ παπάς εγώ τατάς». Φέρτε του ανθρώπου ένα δικαστή του Ανωτάτου σιόρ να του επιβάλει ένα πρόστιμο να τελειώνουμε.

4. Ποταμίτης. Πριιιτς. Ετιμωρήσετε με; Ε και; Είπεν σας κανένας ότι αναγνωρίζω σας; Εγώ εννα πιέννω στα παιχνίδια του Αποελ και κόψετε το λαιμό σας (Φοίβο Κωνσταντινίδη σιερετούμεν). Κύριε Κουτσοκούμνη ο Ποταμίτης εν μας ακούει και πάει στα ματς. Εβάλαμεν του 2 φορές ποινή και πάλε γράφει μας. Ποταμίτης; Μα ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ; Ήντα τον ετιμωρήσετε τζείνον;

5. Εισιτήρια επαναληπτικού με Ανόρθωση. Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο. Ούτε το 25% του 10.000 εν το ξέρουν ρε τούτοι. Νομίζουν εν το 1.200. Επειδή οι fair οι δικοί μας εν τους το εκάμαν που το ματς του πρωταθλήματος φακκούν του παπά με τα πρόσφορα. Φυσικά φκάλλω το καπέλο στη διοίκηση μας που επιτέλους εμπράκτως δείχνει ότι θα είναι fair μόνο με όσους συμπεριφέρουνται στην ΟΜΟΝΟΙΑ fair. Δικαιούμαι το 25% και απαιτώ το. Εν σας αρέσκει; Πιάστε και σεις 1.200 και καληνύχτα. Αθυαίρετη απόφαση η δική σας, ανάλογη και η δική μας. Φιλάκια.

Τούτοι ούλλοι απ’ ότι εκαταλάβετε με ένα τρόπο καταλάβουν. Όσο μας πολεμούν εμείς παραπάνω να δρατζιάζουμεν. Πέμπτος και πλην 19; Ε και; Κυριακή παίρνω 8.000 κόσμο με τη Δόξα και κρύφουν μες τα πετσιά τους. Χίλια δυο προβλήματα η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ; Ε και; Βάλλουμεν ούλλοι άδεια την Τετάρτη και πάμε 12.000 ΓΣΠ για να καταλάβουν ότι άλλον ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλον οι υπόλοιποι. Ποττέ εν εσηκώσαμε λευκή πετσέτα και ούτε θα το κάμουμε στον αιώνα τον άπαντα. Τζιαι τούτο τρώει σας που πάνω ως κάτω. ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το τέλος.

Το Κεντρί 08/02/2013