Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Καλό καλοκαίρι

Καλό καλοκαίρι

bee-vs-wasp-1a-1


Όπως είχα γράψει την προηγούμενη βδομάδα, το γήπεδο έγινε κόλαση και τα υπόλοιπα ήταν πλέον διαδικασία τυπική. Μέχρι και τακτική γάβρου αλά Καραϊσκάκη επιστρατεύσαμε, με το στήσιμο της μικροφωνικής. Δεκτό, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. 3 γκολάκια στην Άεκ και τέλος.

Αν περιμένετε να αποθεώσω την ομάδα, θα απογοητευθείτε. Η τρίτη θέση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, παρόλα τα όποια προβλήματά της είναι αποτυχία και όχι «άθλος». Τελεία και παύλα. Κάτω τα κεφάλια λοιπόν, σωστός προγραμματισμός υπό τα δεδομένα και προπαντός έγκαιρος προγραμματισμός. Να ξεκαθαρίσουν σύντομα οι προσθαφαιρέσεις και να μη γίνει Ιούλιος για να γνωρίζουμε αν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Μήτσιο ή τον Εφραίμ ή τον οποιονδήποτε άλλον. Κάντε την σύγκριση του Ασσίς με τον Ερυθρό Αστέρα και του Ασσίς του πρωταθλήματος και θα καταλάβετε.

Η στήλη από σήμερα φεύγει για διακοπές. Ραντεβού ξανά με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Θα σας αποχαιρετήσω όμως φίλοι αναγνώστες, με 3 απορίες.

  1. Τι γίνεται με τις αλλαγές στο καταστατικό του σωματείου; ΟΚ περάσαμε τα κριτήρια, συγχαίρουμε τον λαό για την υπέρβαση, αλλά το δυσβάστακτο χρέος παραμένει. Έγιναν τόσες συνάξεις, παρουσιάστηκαν χίλιες φορές τα διάφορα μοντέλα, και από τότε σιωπή. Από τον Ιανουάριο που θα συγκαλείτο η Καταστατική Συνέλευση, πήγε Φεβρουάριο. Μετά ήταν το δάνειο, μετά το Eurogroup, μετά το Πάσχα κλπ. Εκτός αν θεωρούν οι της Διοίκησης ότι κάθε τρεις μήνες θα μαζεύει ο κόσμος 2 εκατομμύρια ευρώ. Ή ότι θα αγοράζουμε διαρκείας τρεις φορές τον χρόνο.


  1. Εκείνη η περιβόητη δίκη Σάντη σε ποιό στάδιο βρίσκεται ακριβώς; Ή μήπως σε ποιο συρτάρι σου κύριε Ανθούλη; Άμεσα η Διοίκηση να απαιτήσει από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα κοινοποίηση όλων των πρακτικών της Δικαστικής σε σχέση με το θέμα, για να καταλάβει αν μη τι άλλο και ο κόσμος ότι στην Κύπρο δεν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη. Ή μάλλον υπάρχει, αλλά αναλόγως της ομάδας στην οποία υπάγεσαι. Αν είσαι πράσινος λόγου χάρη και σε σφάξει κανένας καθηγητής αγγλικής φιλολογίας, 6 μήνες στο χαλαρό. Αν είσαι γαλάζιος, είτε αγνοείς τις ποινές και πάεις γήπεδο κανονικά, είτε δεν δικάζεσαι καθόλου.


  1. Γιατί από τους υφιστάμενους κατόχους season δεν ανανέωσαν μέχρι και τον τελευταίο; Δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης; Ιδιαίτερα τώρα, που ουσιαστικά μιλούμε για νεκρή περίοδο, τα διαρκείας είναι η μοναδική πηγή εσόδων της ομάδας. Ανανέωση ΤΩΡΑ και από ΟΛΟΥΣ. Plus, πείθουμε όλους όσους μπορούμε, για να σπάσουμε το δικό μας ρεκόρ. Και ας μην πηγαίνουμε γήπεδο κάθε Κυριακή. Για την αγάπη μας και μόνο.


  1. Δεν κρατιέμαι. Ξέρω ότι μίλησα για 3 απορίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω και μία τέταρτη, έτσι για πόπαστον. Προπάντος όμως για να μην ξεχνιόμαστε: Νουέβο Κάμπο τι ήθελες λαγέ;


Καλό καλοκαίρι. Ομόνοια μέχρι το τέλος.

Το κεντρί 23/5/13.