Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Στήριξη με τα 1000 στα δικά μας παιδιά

Στήριξη με τα 1000 στα δικά μας παιδιά

exw-dontia


Κυριάκου, Χαραλάμπους, Κατελάρης, Θεράποντος, Δημητρίου, Παναγιώτου. Σε αυτούς προσθέστε τους Ρουσιά και Χατζηβασίλη που δεν ξεκίνησαν από την ακαδημία μας, ήρθαν όμως σε νεαρή ηλικία στην ομάδα μας (ο Γιάννης είναι έτσι κι αλλιώς από ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια). Σε κάποια στιγμή αν δεν με απατάει η μνήμη μου ήταν όλοι μαζί στο χορτάρι, εκτός από τον πιο έμπειρο Κυριάκου! Και στο διάστημα εκείνο πέραν από 7 παιδιά που τα έδιναν όλα, έβλεπες την ελπίδα, έβλεπες πιθανότατα τους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αφορμή για να γράψω αυτά που γράφω ήταν κάποια σχόλια από φίλους στο wall του omonoianews για κάποια λάθη που έκαναν κάποιοι από τους μικρούς. Πρέπει να μάθουμε να στηρίζουμε πραγματικά τους μικρούς; Από τη μια απαιτούμε να δοθεί χρόνος στα νιάτα, από την άλλη, είναι φορές που μου δίνεται η αίσθηση πως τους περιμένουμε στη γωνιά, όχι κακόπιστα, ή από κακεντρέχεια, αλλά επειδή είμαστε υπερβολικά αυστηροί μαζί τους. Απαιτήσεις ναι, πάντα θα έχουμε, κι εγώ κι εσύ και όλοι μας, στη βασίλισσα προσπαθούν να πάρουν θέση. Απλά να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα ρε παιδιά και να θυμόμαστε πως δεν είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές, τους λείπουν ακόμα οι εμπειρίες. Θα κάνουν και λάθη ας το πάρουμε απόφαση!

Όταν πέρσι ο Σαβέφσκι χρησιμοποίησε το Χάρη Κυριάκου δικαιώθηκε. Το ίδιο και το Χριστόφορο στο Παραλίμνι, το ίδιο και το Φιλιώτη στο κύπελλο με την Άχνα κι ας μην είχε κλείσει καλά καλά τα 17. Φέτος πέραν από αυτούς θα δούμε σίγουρα και Ρουσιά και γιατί όχι και κάποιον άλλο. Για να τους εμπιστεύεται ο πλέον αρμόδιος, σίγουρα κάτι βλέπει. Δουλειά δική μας, είναι να τους στηρίξουμε με τα 1000. Αν δεν κάνουν, υπάρχει ο Σαβέφσκι για να κρίνει! Αν κάνουν, θα χαροποιήσει όλους μας η καθιέρωση τους. Μόνο αυτοί μπορούν να κρατήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ανταγωνιστική στα χρόνια της οικονομικής περισυλλογής, ας μην το ξεχνάμε.

υ.γ. Το 2000 σε ένα αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγιερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο τεράστιος Στέφαν Έφενμπεργκ έπιασε κορόιδο τον τερματοφύλακα της Ρεάλ, που είχε ξεκάθαρη ευθύνη, σκοράροντας με φάουλ από πολύ δύσκολη θέση. Ο τερματοφύλακας εκείνος ήταν ο Ίκερ Κασίγιας, ετών 19. Δεν τον εξαφάνισαν από το χάρτη…