Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Της μόδας να κρύβονται πίσω απ’ την ΟΜΟΝΟΙΑ

Της μόδας να κρύβονται πίσω απ’ την ΟΜΟΝΟΙΑ

exw-dontia
Έχει καταντήσει μόδα: όποιος βρίσκεται υπό διερεύνηση για τα εγκλήματα που οδήγησαν την Κύπρο στην οικονομική κατάσταση που είναι τώρα, όταν καλείται προ της αντικειμενικότατης ερευνητικής επιτροπής, να πετάει ένα ΟΜΟΝΟΙΑ, να έρχεται και ένα πρωτοσέλιδο όλο ΟΜΟΝΟΙΑ από την 8ήμερη (παιδιά στην Καρπενησίου πως πάει το εμπάργκο; Στη θέση τους, τους βάλατε μπράβο. Άντε αύριο να μας πούνε και αποκλειστικά τα νέα της προπόνησης) και να στρέφεται το ενδιαφέρον στη κακή ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι σε κάτι…ομόλογα κάτι δισεκατομμυρίων…Αυτά δεν πουλάνε! Ούτε μαντρίζουν!


Πρώτα ήταν ο κ. Σαρρής. Θυμάστε όλοι τα καραγκιοζιλίκια με την ερώτηση της αντικειμενικής επιτροπής αν έχει απορρίψει δάνειο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι ποτέ δυνατόν να έχει το κράτος τρύπα 20 δισεκατομμύρια, ο Σαρρής να έχει διετελέσει και πρόεδρος της Λαϊκής και ο υπουργός οικονομικών που σύμφωνα με το Ρώσσο πρέσβη ήταν απροετοίμαστος και αυτοί να τον ρωτάνε για την ΟΜΟΝΟΙΑ που είχε κάνει αίτηση για δάνειο στη μισή Μεσόγειο; Είναι και παρά είναι…

Και ερχόμαστε στα χθεσινά. Κάποιος κ. Καρυδάς ακούμε, που ήταν διευθυντής του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου (αυτής καλέ, που αγόρασε κάτι ομόλογα δισεκατομμυρίων..αυτής που αγόρασε μια ρώσσικη τράπεζα για λόγο που κανένας δεν κατάλαβε) πήγε στην επιτροπούλα των φτωχών που την νοιάζει μόνο το καλό του Κύπριου πολίτη και μας είπε ότι είχε λογαριασμούς ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, που συνδέονταν εμμέσως (με wi-fi ή Lan;) με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ώπα, ώπα, ώπα, δηλαδή θέλετε να μας πείτε πως πρόεδρος ομάδας, έβαζε λεφτά στην ομάδα του; Σκάνδαλο!! Σκάνδαλο!! Κάντε το και πρωτοσέλιδο! Έρχεται τρόικα βλέπετε και κάπου αλλού πρέπει να πέσει η σημασία του κόσμου…Δεν είναι ανάγκη να πείτε και τίποτα ουσιαστικό, απλά πειτε “ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Λοιπόν μάγκες, καθόλου δεν με νοιάζει η πολιτική, για αυτό δεν ανάφερα ούτε και μια φορά τα κόμματα που εμπλέκονται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως με νοιάζει περισσότερο από κάθε άλλο στη ζωή, για αυτό αφήστε την εκεί που είναι! Εκτός των πολιτικών παιχνιδιών σας!

υ.γ. Αφού η επιτροπή φαίνεται αδυνατεί να απαντήσει το ερώτημα, θα το απαντήσουμε εμείς: Τα ελληνικά ομόλογα, τα αγόρασε ο Στέλιος Μυλωνάς, μετά από υπόδειξη του Τόνι Σαβέφσκι.