Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS ΚΟΛΑΣΗ

ΚΟΛΑΣΗ

bee-vs-wasp-1a-1


Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Τη γενική φιλοσοφία μας σαν στήλη την γνωρίζετε, γι’ αυτό θεωρώ ότι από τον τίτλο πήρατε το νόημα. Μπορεί την Πέμπτη να μην παίζουμε με το ΑΠΟΕΛ και να μην έχουμε αυτό το μίσος που βοηθάει στη δημιουργία σκηνικού ζούγκλας, αλλά θεωρώ ότι σε ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο μια αρκετά καλή ομάδα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ο κόσμος. Το μυστικό βρίσκεται στην ψυχολογία. Διότι ωραίος ο ήλιος και η θάλασσα της Κύπρου μόλις οι Ρουμάνοι κατεβούν από το αεροπλάνο, αλλά πολύ διαφορετικό το συναίσθημα μέσα σε ένα ΓΣΠ με 15.000 άρρωστους και διψασμένους Ομονοιάτες.

Γι’ αυτό τα βήματα είναι απλά και εύκολα. Βήμα πρώτο, αγοράζουμε όλοι εισιτήριο. Και για οικονομική ενίσχυση, αλλά και για να γεμίσουμε το γήπεδο. Βήμα δεύτερο, μέχρι τις 7 όλοι γήπεδο. Με το που θα μπουν οι Ρουμάνοι με τα κοντά και τα ipod για να τσιεκκάρουν το γρασίδι θα πρέπει να σκέφτονται ήδη το φαΐ του αεροπλάνου στην επιστροφή. Βήμα τρίτο, την Πέμπτη τα φαρμακεία πρέπει να έχουν έλλειψη τις παστίλιες του λαιμού. Γιουχαΐσματα, σφυρίγματα, συνθήματα, όλα τα πιο πάνω σε ένα και πολλά άλλα θα βοηθήσουν να αντιληφθούν οι Ρουμάνοι ότι άλλο Εθνικό Στάδιο Ρουμανίας και άλλο ΓΣΠ όταν παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Προσοχή όμως. Η Άστρα είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να στραβώσει. Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα. Αν κρίνω από τη συμπεριφορά μας από την έλευση Σαβέφσκι και μετά θεωρώ ότι την υπομονή και την ωριμότητα πλέον την έχουμε. Στηρίζουμε την ομάδα μέχρι το τέλος όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος τους πιστεύει και δεν πρέπει να τους φορτώσουμε με άγχος. Δώστε φτερά στους παίχτες και η πρόκριση είναι δική μας.

Τέλος και κάτι προς τους παίχτες. Πολλοί από εσάς θα ζήσετε για πρώτη φορά ένα γεμάτο ΓΣΠ σε Ευρωπαϊκό αγώνα. Σίγουρα κάποιοι θα δυσκολευτείτε να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που θα δείτε την Πέμπτη συμβαίνει σε μια χώρα των 800.000 από μία και μόνο ομάδα. Συνηθίστε το. Σας υποσχόμαστε ότι αν παίζετε τη μπάλα που θέλει αυτός ο κόσμος θα το βλέπετε κάθε βδομάδα σε κάθε γωνιά του νησιού. Ακόμα δεν αρχίσαμε καν. Τα καλύτερα έπονται. Εσείς επικεντρωθείτε στις 4 γραμμές του γηπέδου και κάντε το καθήκον σας. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας και σας υποσχόμαστε ότι θα απολαμβάνετε το κάθε λεπτό που θα αγωνίζεστε γι’ αυτή την ιδέα. Κάντε την Ευρώπη να παραμιλά.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Το Κεντρί 23/07/2013