Home Uncategorized Την «πλήρωσε» ακριβά για το δάγκωμα ο Σουάρες!

Την «πλήρωσε» ακριβά για το δάγκωμα ο Σουάρες!


Η FIFA για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι είναι αυστηρή σε θέματα τιμωρίας για την σωστή συμπεριφορά των αθλητών. Αυτή τη φορά, ενώ όλοι έλεγαν ότι ο Λουίς Σουάρες θα τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές για το δάγκωμα του στον Τζιόρτζιο Κιελίνι, τελικά η Παγκόσμια Ομοσπονδία τον τιμώρησε με εννέα!

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Λίβερπουλ παραβίασε το άρθρο 48 των κανονισμών της FIFA για αντιαθλητική συμπεριφορά σε αντίπαλο, και αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στα επόμενα 9 παιχνίδια της εθνικής Ουρουγουάης σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ το πρώτο θα είναι αυτό κόντρα στη Κολομβία το ερχόμενο Σάββατο (28/6).

Παράλληλα, θα χρειαστεί να απέχει για 4 (!) μήνες από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να εισέλθει ούτε καν στο γήπεδο, ενώ θα πρέπει να πληρώσει και 100.000 ελβετικά φράγκα!

Σε συλλογικό επίπεδο, θα χάσει 9 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ και τρεις του Τσάμπιονς Λιγκ και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ την πρώτη Νοεμβρίου, στον αγώνα με τη Νιούκαστλ.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr