Home Uncategorized Νίκη η Γερμανία, πρόκριση οι ΗΠΑ (Video)

Νίκη η Γερμανία, πρόκριση οι ΗΠΑ (Video)


Η Γερμανία με ένα τέρμα του Τόμας Μίλερ στο 55ο λεπτό, επικράτησε 1-0 των ΗΠΑ και κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλο, με τους Αμερικάνους να προκρίνονται επίσης, παρά την ήττα.

A’ Ημιχρονο

Το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν συντηριτικά, αναμένοντας ένα λάθος του αντιπάλου για να προσπαθήσουν να απειλήσουν. Το ματς παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου και οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες έλειψαν.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά συγκριτικά με όσα είδαμε στο πρώτο. Η Γερμανία κατάφερε ωστόσο να σκοράρει με τον Μίλερ στο 55′, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από μια απόκρουση του Χάουαρντ και με πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια και μέχρι τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων δεν υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες. Λίγο πριν την εκπνοή οι ΗΠΑ πάτησαν δύο φορές με προϋποθέσεις για κάτι καλό την περιοχή του Νόεϊερ, ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη. Το τελευταίο σφύριγμα του Ραβσάν Ιρμάτοβ, βρήκε τους Γερμανούς να πανηγυρίζουν τη νίκη και την πρωτιά στον 7ο όμιλο, με τους Αμερικάνους να χαμογελάνε επίσης, αφού προκρίθηκαν στους “16” ως δεύτεροι.

Οι συνθέσεις:

ΗΠΑ: Χάουαρντ, Τζόνσον, Γκονσάλες, Μπέσλερ, Μπίσλεϊ, Μπέκερμαν, Τζόουνς, Ζούζι (84′ Γέντλιν), Μπράντλεϊ, Ντέιβις (59′ Μπεντόγια), Ντέμπσεϊ

Γερμανία: Νόιερ, Μπόατενγκ, Μέρτεζακερ, Χούμελς, Χέβεντες, Σβάινσταϊγκερ (76′ Γκέτσε), Λαμ, Κρόος, Εζίλ (89′ Σέρλε), Ποντόλσκι (46′ Κλόζε), Μίλερ.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr