Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρεμιέρα με όνειρα

Πρεμιέρα με όνειρα

 


Το πρώτο της παιχνίδι για τη σαιζόν 2016-17 δίνει απόψε η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, που υποδέχεται στο Μελκονιάν την ΑΕΚ Λάρνακας (20:00, live omonoianews.com). Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει μακριά από την φυσική της έδρα (Ελευθερία) και η προσωρινή δεν πληρεί τους κανονισμούς ασφαλείας. Μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο φύλλο αγώνα έχουν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε μια χρονιά με πάρα πολλές αλλαγές, αλλά και όνειρα για επιστροφή στην κορυφή. Πραγματικά μοιάζει με καινούρια ομάδα σε όλα τα επίπεδα, αφού αποχώρησε ο ηγέτης του τμήματος για χρόνια Αντώνης Ζυμαράς, καθώς και ποδοσφαιριστές που είχαν συνδέσει το όνομα τους με το τμήμα. Ξεκινάει φέτος μια νέα προσπάθεια, που χρησιμοποιεί ως βάση της την ομάδα της τελευταίας 6ετίας-7ετίας, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στην πρεμιέρα με τέσσερις απουσίες. Οι Σίλβιο Μούλερ, Γιάννος Ιωάννου, Αντρέας Γεωργίου και Ιάκωβος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Καρεκίν Κοστανιάν.

Οι διαιτητές που ορίστηκαν για το παιχνίδι:
Διαιτητής: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ Ε.
2ος Διαιτητής: ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤ.
3ος Διαιτητής: ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Χρονομέτρης:ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΩΣΗΦ
Παρατηρητής: ΜΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ